Tarih: 10.07.2012 10:52

AK Parti Milletvekili Güler kaza geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in içerisinde bulunduğu otomobil, gece saatlerinde Ankara- Aksaray Karayolu'nun 105'inci kilometresinde kazaya karışmıştı. Kazada Muammer Güler ile birlikte 1 kişi daha yaralanmıştı. Yapılan ilk müdahalelerinin ardından Güler ve diğer yaralı, Ankara Bayındır Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

 

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, AK Parti Milletvekili Güler'i tedavi gördüğü Bayındır Hastanesi'ne gelerek ziyaret etti. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Yüksel, "Doktor arkadaşlar şu anda kendileriyle ilgileniyor. Önemli herhangi bir şey yok" dedi.

 

"HAYATİ TEHLİKE YOK"

Mardin Milletvekili Muammer Güler'in Danışmanı Barış Kıranta, kazanın AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın kızının düğün töreninden dönüş yolunda meydana geldiğini belirterek, "Şu anda sağlık durumda herhangi bir sıkıntı yok. Kaburga kırığımız var sol tarafta. Onun dışında vücudun çeşitli yerlerinde ödem var ama şu anda hayati tehlike yok" dedi.

 

Mardin Milletvekili Muammer Güler'in Danışmanı Barış Kıranta, Güler'in içerisinde bulunduğu otomobilin Ankara- Aksaray Karayolu'nun 105'inci kilometresinde kazaya karışmasıyla ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kazanın, AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın kızının düğün töreninden dönerken stabilize yoldan kontrolsüz çıkan bir araçla çarpışma sonucu meydana geldiğini belirten Kıranta, "Şu anda sağlık durumda herhangi bir sıkıntı yok. Kaburga kırığımız var sol tarafta. Onun dışında vücudun çeşitli yerlerinde ödem var. Zaten hastane yarın gerekli açıklamayı yapacak ama şu anda hayati tehlike yok. İstirahat ediyor bu saat itibariyle. Yarın yine tetkiklere devam edilip bu şekilde tedavi sürdürülecek" diye konuştu. Kıranta, kaza sırasında Güler'in korumasının ve şoförünün de yaralandığını kaydetti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —