Tarih: 10.03.2014 16:48

AK Parti kurucuları CHP’ye geçti

Facebook Twitter Linked-in

Kalabalık bir kitleyle CHP İlçe Örgütüne gelen Doğu, Didinç ve Ağdur Belediye Başkan Adayı Dalkılıç ile bir süre görüştüler. Daha sonra CHP’ye katılan kitleyi temsilen konuşan Doğu, ‘’biz yönetilen değil yöneten liderin yanında yer almak istediğimiz için buradayız.

 

Lider dediğin özgür bir düşünceye sahip olmalıdır. Birilerinin sözlerini tekrarlayan kişi olmamalıdır. Maalesef ülkemizin siyaseti bu konuda sancılıdır.  Başkanlar halkın taleplerine cevap veremiyor, yetersiz kalıyor. Bu da halkın başkana olan güvenini ortada kaldırıyor. Bu nedenle Dilovası’nın Sayın Ercan Dalkılıç gibi usta bir siyasetçiye gerçek bir lidere ihtiyacı var.” Dediler.

 

Halkın başkanıyım

 

Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç ise, ‘’aramıza katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Destekleriyle bize güç verdiler. İktidara yürüyüşümüz devam ediyor. Her gün bize katılan arkadaşlarla daha da büyüyoruz. Artık hiçbir güç önümüzü kesemez, halk şimdiden kararını vermiştir. Bizim yönetmemizi istiyor.

 

Tüm arkadaşlarla beraber herkesin deneğim ve tecrübelerinden faydalanarak ilçemizi en güzel şekilde yöneteceğiz.  Birileri gibi sadece vaat vererek boş gelmiyoruz, projelerle geliyoruz, ilçemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Ben birileri gibi partinin memuru değil halkın başkanıyım. Arkamda bu halk olduktan sonra yapmayacağımız hizmet yoktur” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —