AK Parti Kocaeli İl Başkanı Ellibeş: "Devlet, milletinin yanında"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Ellibeş:

Düzce depremi sonrasında devletin bütün yetkililerinin bölgeye anında müdahale ettiğini söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,

"Depremin en ağır etkilerini yaşamış bir şehrin evlatları olarak bugün yaşanan sıkıntıları ve yapılan her yardımın değerini en iyi biz biliyoruz. Devlet, milletinin yanında" dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün sabaha karşı 04.08’de meydana gelen Düzce merkezli depremin Kocaeli'de de şiddetli şekilde hissedildiğini, 17 Ağustos’u bir kez daha hatırladıklarını belirtti.
Deprem gerçeğini ve depreme karşı her zaman hazırlıklı olunması gerektiğini bugün bir kez daha hatırladıklarını aktaran Ellibeş, “Daha birkaç hafta önce tüm Türkiye’de çök, kapan, tutun tatbikatı yaptık. Tatbikatın hemen ardından bu depremin yaşanması, alınan tedbirlerin ve yapılan eğitimlerin önemini de gösteriyor. Düzce merkezli olan, şehrimizde şiddetli şekilde hissedilen, İstanbul’dan Ankara’ya kadar tüm vatandaşlarımızı etkileyen bu depremin ardından bakanlarımız, devletin görevli tüm yetkilileri olay yerine bir saat geçmeden ulaştı. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Can kaybı olmaması tesellimiz. Bölgeye ilk giden yardım ekiplerinin başında da Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz geliyor. Seyyar yemek ve ekmek araçları, arama kurtarma ekipleri, yardım malzemeleriyle depremin üzerinden yarım saat geçmeden yola koyularak olay yerinde oldu. Depremin etkilerini 17 Ağustos’ta en ağır şekilde yaşamış bir şehrin evlatları olarak bu yardımların hızlıca bölgeye ulaşmasının kıymetini çok iyi biliyoruz. Rabbim ülkemizi, milletimizi bütün afetlerden korusun. Bölgede görev yapan ekiplerimizin yardımcısı olsun. Depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun” dedi.

aw766156-02.jpg



Hatay’da 4.0 büyüklüğünde deprem

Trump, Venezuela rejiminin "Yabancı Terör Örgütü" olarak tanımlandığını açıkladı

Sarıyer’de üst katı kayan bina gecekonduya yaslandı: Facianın eşiğinden dönüldü

Kağıthane’de makas atan sürücü, park halindeki tıra çarptı: 2 yaralı

Çekmeköy’de zincirleme kaza: 7 yaralı

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kayıplara karıştı

Tokat Belediyesi’nde dinleme cihazı soruşturmasında 2 kişi tutuklandı

Güllü’nün oğlu savcıya müşteki olarak ifade verdi: "Atacağım camdan, atlayacak mısın camdan kelimelerini ablam Tuğyan söylüyor"

Kocaeli’de 16 yaşındaki genç evde başından vurulmuş halde bulundu

Kayseri’de esnaf boğazına şeker kaçan çocuğu heimlich manevrasıyla kurtardı... O anlar kamerada

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Talas’ta zabıta ekiplerinden gıda denetimi

Muş’ta köy yolunda mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı

Dinleme cihazı soruşturmasında iki şüpheli için tutuklama talebi

DMM’den "Türkiye’ye BioNTech aşısı gelmedi" iddialarına yalanlama

Fatih’te güvenlik kulübesi alev alev yandı

Kayıp olarak aranan eski muhtar varilin içinde ölü bulundu

Euroleague: Fenerbahçe: 77 - Panathinaikos: 81

Diyarbakır’da özel okulda 8 yaşındaki çocuğun darbedildiği iddiası

51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı davasında firari sanıklar için 10 milyon TL’lik güvence bedeli kararı

Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı

Bilecik’te bir kişi yol kenarında ölü bulundu

Yenişehir’de sis etkili oldu, görüş mesafesi 1 metreye kadar düştü

Bakan Göktaş: "Hiç kimseyi geride bırakmayan bir anlayışla hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz"

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Tünelde bir anda duran otomobile motosiklet çarptı: Kaza anı kamerada

İstanbul’da ’Huzur İstanbul’ uygulaması

Yenidoğan bebek uçak ambulansla Konya’ya sevk edildi

Krizi fırsata çevirdi, patlayan suda aracını yıkadı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.