Tarih: 06.04.2017 14:38

AK Parti İzmit salona sığmadı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından Sandık Kurulları Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sandık kurulları eğitim toplantısına AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş,  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Programda protokol konuşmalarının ardından katılımcılara eğitim animasyonu izlettirildi. Programda İzmit’te 689 sandığın bulunduğu belirtilirken partili 689 asil, 689’da yedek üyenin olduğu açıklandı. Referandum günü İzmit’te yaklaşık üç bin kişinin sahada olacağı ifade edildi.
 
‘YÜZDE 63 HEDEFİMİZİ YAKALAYACAĞIZ’

Programın açılışında konuşan İzmit Seçim İşleri Başkanı Ali Güney, “16 Nisan günü sandıkları patlatacağız. İzmit ölçeğinde yüzde 63 olan hedefimizi yakalayacağız. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de Kocaeli’nin kalbi olacak olan İzmit’te ilçe başkanımız önderliğinde teşkilatımız tüm birimleriyle hummalı bir çalışma içerisinde bulunuyor ve seçim günü sonuçlar kesinleşene kadar da bu çalışmalarımı tüm birimlerimizle devam edecektir. Bizler de Seçim İşleri Başkanlığı olarak ilçe eğitimcilerimizle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi eğitim toplantılarımızı tamamladık” dedi.
 
‘SANDIK MİLLETİN NAMUSUDUR’

Programda konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz her seçim döneminin gizli kahramanlarının sandık temsilcileri olduğunu belirterek, “16 Nisan’da bu salondaki heyecanı görünce tamam inşallah diyorum. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu referandum geleceğimizin seçimi. Milletlerin tarihinde belirli dönüm noktaları olur 16 Nisan’da böyle bir dönüm noktasıdır. Biz ülkemizin önünü açtık demek için 16 Nisan’da evet oyu vereceğiz. Sandık bu milletin namusudur. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Sınırda nöbet tutmakla, sandıkta nöbet tutmak aynıdır. Bu anlayışla referandumda sandıklarımıza sahip çıkacağız. Yüzde 60’ın üzerinde oy alarak Kocaeli’den Tüm dünyaya güçlü bir evet diyeceğiz” dedi.
 
‘ÇOCUKLARIMIZIN ZAFERİ OLACAK’
Korkmaz’ın ardından kürsüye gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Sizler bu eğitimi aslında birçok seçimde aldınız. Birliğimizi enerjimizi arttırmak gerekli. Geçtiğimiz hafta Kızıltepe’deydik. HDP ve PKK oralarda hayır çalışmasını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yine geçtiğimiz hafta Avrupa’daydık. O ülkelerde yatıp kalkıp Türkiye’yi konuşuyor. Bu iki örnek bizim ne kadar zor bir görevi üstlendiğimizi gösteriyor. Allah’a çok şükür bütün birimlerimizle mücadelemiz sürüyor. Sonuç bu ülkenin çocuklarının zaferi olacaktır. Bizim sandıklarda bir Evet’i bile kaybetmemiz gerekiyor. Çok güçlü bir Evet’le çıkmalıyız. Yüzde 60 hedefimizi tutturacağız” açıklamasında bulundu.
 
‘BEN ÜLKEMİN TARAFINDAYIM’
CHP’li meclis üyelerinin kendisine geçtiğimiz gün meclis toplantısında tarafsız olmalısınız dediğini hatırlatan Doğan, “Ben hizmetlerde taraf olmadım. Ama milletimi ilgilendiren konuda nasıl taraf olmam. Ben vatanımın, bayrağımın tarafındayım. Allah doğruların yardımcısıdır. Biz doğrulara devam edelim. Çok şükür iyi gidiyoruz. Tüm teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ha gayret hedefe az aldı. Tabelaya en güzel skoru hep birlikte yazacağız” ifadelerini kullandı.  
 
‘İZMİT TEŞKİLATINI TAKDİRLE İZLİYORUZ’
İzmit Belediye Başkanı Doğan’ın ardından konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, son 30 gündür teşkilat olarak gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek “Bir kararsızı ikna etmek için günlerimizi verdiğimiz olur. Bu mesele memleketin gelecek meselesi. Basit bir konu değil. Kapısı vurulmamış bir kişi kalmayana kadar çalışmalarımızı yapacağız. İzmit teşkilatımızın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Önemli olan konu seçim sabahı. Sabah 7’de herkes sandıklarda yerini alacak. Bizim derdimiz sandığını korurken kartal gibi sandığa sahip çıkılması. Yoksa eğitimse eğitim, ama mesele inancınızdır. Son işimiz ise sandıklar açılmaya başladıktan sonra bir tek evet için mücadelenizi etmezseniz emeklerinizi zayi etmiş olursunuz. Akşam oylar sayıldığında biz hedefimize ulaşacağız” açıklamasında bulundu.
 
‘KİMSENİN HADDİNE DEĞİL’
Konya Milletvekilinin evet oyu verecek vatandaşlara yönelik İzmir’den denize dökeriz  ifadelerine karşılık veren Ceyhan, “Biz evet oyunun da hayır oyunun da saygınlığı olduğunu söylüyoruz. Hayır oyu veren terörist değildir. Ama hayır oyu verenlerin içerisinde tüm Türkiye karşıtlarının olduğu açık. Evet diyenleri İzmir’den dökecekmiş. Biz geçmişte sizi sürdük. Sen merak etme. Bu kimsenin haddine değildir. Bunlar hayırın çöküşünün ispatıdır. 10 gün aç kalın 11. gün seçim sabahı her şeyimizi feda edelim ama çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım” ifadelerini kulandı.
 
MUHARREM İNCE GÜLDÜRDÜ…
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan sözlerinin sonunda CHP’ye yüklenirken her seçim döneminde CHP’li Muharrem İnce’nin partisini eleştirdiği videosunu izlettirdiklerini hatırlatarak, “Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir” dedi. Ardından tüm salona Muharrem İnce’nin CHP’nin iktidara gelemeyişini eleştirdiği video izlettirildi. Katılımcıların videoyu izlerken güldükleri görüldü.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —