Tarih: 05.10.2015 11:47

AK Parti halkın partisidir!

Facebook Twitter Linked-in

Daha güçlü bir Türkiye davalarının olduğunu ziyaretlerde söyleyen Karaosmanoğlu, “Bu zamana kadar gönül vermiş teşkilat üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde milletimizin ve ülkemizin yükselmesi için çalıştık. Görüyoruz ki AK Parti halkımızın ve hizmetin gerçek partisidir” dedi.

AK KADROLARIN AĞABEYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Darıca’nın sevilen isimlerinden Yılmaz Köksal’ı evinde, AK Parti Darıca istişare kurulu üyeleri Ali Özdağ’ı, Muharrem Akbaba’yı, Alaattin Kılıç’ı ve Osman Bilgin’i iş yerlerinde ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "AK kadroların abilerini ziyaret ederek fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanıyoruz. Onların bakış açısı ve ön açısı düşünceleri teşkilatımıza değer katıyor" şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu Darıca Merkez Camisinde ki cemaatle de bir araya gelerek sohbet etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da eşlik ettiği birliktelikte, vatandaşlardan gelen ve talepleri yakından dinlendi.

TÜRK SİYASİ TARİNDE EZBERLERİ BOZDUK

Bundan 14 yıl önce AK Partililer olarak, Türk siyasi tarihinde ezberleri bozma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yarınını göremeyen bir Türkiye’den, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla koşan bir Türkiye’ye kavuştuk. Ülkemize, milletimize hizmeti hakka hizmet sayıp yorgunluk, yılgınlık, bıkkınlık nedir bilmeden çalıştık. Bizim davamız, samimi, beklentisiz, gecesi gündüzüne karışmış inanan insanların davasıdır. Sevdamız AK, Gönlümüz AK’tır. Çünkü ben değil, biz demeyi bilen bir partiyiz” diyerek konuştu.

SİZLER CANDAN YOL ARKADAŞLARIMIZSINIZ

İstişare Kurulu üyelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde önemli konulara değinen Karaosmanoğlu, "Kalbimize ülkeye hizmet, millete hizmet, halka ve Hakk’a hizmet aşkını, sevdasını, tutkusunu veren Allah’a hamd ediyorum. Birbirimize karşı, böyle güzel bir muhabbet bahşettiği için ve bize böylesine candan yol arkadaşları nasip ettiği için, Rabbim’e bir kez daha sonsuz hamd ediyorum. Bizler 2001 yılında AK Parti’mizle bu yola çıkarken uzun soluklu bir mücadelenin içerisine girdiğimizi biliyorduk. Bu inançla sabırla her türlüğü zorluğa karşı yılmadan bu yolda yürümeye devam ettik, ediyoruz da. Binlerce yıllık tarihin birikimini, tecrübesini, ruhunu ve ilhamını arkamıza aldık" dedi. 1 Kasım seçimlerinin çok önem arz ettiğini de sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, "Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte AK Parti’ye gönül vermiş halkımızla bu önemli virajı başarıyla döneceğimize de inanıyorum” diyerek hizmet yoluna devam edeceklerini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca'da bir dizi temaslarda bulunarak AK Parti Darıca İstişare kurulu üyeleriyle ve vatandaşlarla bir araya geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —