Tarih: 22.05.2016 19:53

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım Saray'da

Facebook Twitter Linked-in

Ahmet Davutoğlu'nun istifasının Erdoğan tarafından kabul edilmesinin ardından Ak Parti'nin Yeni Genel Başkanı Binali Yıldırım Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geldi. Yıldırım'ın Erdoğan'dan 65. Hükümeti kurma görevini alması bekleniyor.

BİNALİ YILDIRIM, AK PARTİ'NİN YENİ GELEN BAŞKANI

Binali Yıldırım, kongrenin sonuçlanmasının ardından kürsüye çıkarak teşekkür konuşması yaptı. Yıldırım, şu mesajları verdi:

"Böylesine onurlu bir görevi şahsıma layık gören dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bana emanet ettiğiniz bu mukaddes bayrağı asla yere düşürmeyeceğime söz veriyorum. Yolumuz zor ama aydınlıktır. Bu kutsal emanetin takipçisi olan büyük Türkiye hedefine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Kutlu yürüyüşümüz hayırlı olsun. Yolumuz milletin sesi, partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yoludur. On binlerce yol arkadaşımızın katıldığı bu kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu coşkuyu bizlerle paylaşan misafirlerimize teşekkür ediyorum.

AİLESİNİ UNUTMADI

Büyük Türkiye ailesi için çekirdek ailemi belki ihmal ettim. Bu vesileyle eşime ve çocuklarıma bana gösterdikleri sabır ve anlayış için de teşekkür ediyorum. Daha nice büyük kongrelerimizi her geçen gün artan heyecan ve coşkuyla kutlamak bizlere nasip olacaktır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —