Tarih: 16.03.2015 17:09

Ak Parti danışma toplantısı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Danışma Toplantısına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Okur, İlyas Şeker, Gebze Belediye Bakanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AKP Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, il ve ilçe yöneticileri, AKP Kocaeli milletvekili aday adayları, mahalle başkanları ve partililer katıldı. Bakan Güllüce konuşmaların ardından AK Parti Gebze ilçe teşkilatının daha önceki yönetimlerde görev yapan yöneticilere birer plaket verdi.

 

Divan seçimi ardından açılış konuşmasını AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba yaptı. Soba “İlçe kongresinden sonra yeni bir ekip oluşturduk. Bütün çalışmalarımıza start verdik. 657 sandıkta sandık görevlilerini tamamladık. Kadın kollarına gençlik kollarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimleri için aday adaylarımız seviyeli bir süreci yaşıyoruz. 7 Haziran seçimlerinin hazırlıklarını tamamladık. İstediğimiz neticeye alacağımızdan şüphemiz yok. 2015 seçimlerinde bir oy daha fazla alarak bir vekil fazla çıkarmak için çalışacağız” dedi.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise yaptığı konuşmada, “Gebze teşkilatları işle uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Gebze’nin sorunlarını kısa sürede çözmek zorundayız. Söz verdiğimiz projeleri tamamlayacağız. 7 Haziran seçimleri içim büyük bir çaba harcayarak çalışacağız” diye konuştu. AKP Kocaeli İl Başkanı olarak Gebze’ye ilk defa geldiğini ifade eden AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Aday adaylarına sesleniyorum 7 Nisan’a kadar yapılan veya yapılacak olan anketlerle ilgili gidin seçmene, STK ve derneklere gidin. 7 Nisan’daki liste Kocaeli’ni yansıtacak bir liste olacak. Her seçim için bu seçim çok önemli diyoruz. Bugün onuncu seçimdeyiz. Bugün seçim olsa iktidarız. 7 Haziran seçimleri 13 yıldır sözünü verdiğimiz ve tüm kazanımların sivil bir anayasa ile taçlandırmayı ümit ettiğimiz bir seçim olacak” diye belirtti.

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 64. İlçe Danışma Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yaptığı konuşmada şunları söyledi ‘’Ak Parti'nin 9 kez seçim kazanmasının kelimelerle ifade edilemeyecek kadar muhteşem bir olay olduğunu, 7 Haziran seçimlerinden de büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi. Yaptıkları hizmetleri anlatırken Türkiye'nin yükselişinin engellenmek istendiğini ileri süren Güllüce, bu konuda batı ülkeleri ve özellikle İngiltere'ye yüklendi. İngiltere eski başbakanı Winston Churchill’in, "Türkler eğer yüksek refaha ulaşırlarsa cihangirleşir. O yüzden onlar uzadığı zaman budanması gerekiyor" dediğini anlatan Güllüce, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Şimdi biz bunlara göre fazla uzadık. Bütün dünyada işbirlikçileri, içeride de bir kısmı dahil olmak üzere Türkiye üzerinde operasyon yapıp budama ile ilgili projeler düşünüyorlar. Ama siz diyorsunuz ki biz 7 Haziran’da öyle bir oy vereceğiz ki bu ülkeyi budattırmayacağız. Biz bu ülkeyi budattırmayacağız Churchill amca. 'Tanklarınızla, toplarınızla gelseniz' diye bir marş vardır. Biz de onlara diyoruz ki, bütün dünya bir araya gelin. Bütün oyunlarınızı, şeytanlıklarınızı, hilelerinizi ve iftiralarınızı yapın. Millet ve Allah bize yeter, diyoruz. Biz yine iktidar olacağız." dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —