Tarih: 01.08.2015 23:18

AK Parti binasına saldırı

Facebook Twitter Linked-in

AKP BİNASINA SES  BOMBALI SALDIRI

Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesinin Diclekent Bulvarı yakınlarında bulunan Ak Parti İl Başkanlığı binasına saat 21.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ses bombası atıldı.
Ses bombası Ak Parti binasına isabet etmedi.Binanın 5 metre ilerisine düştü. Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, kaçan saldırganlar aranıyor.

 AKP'YE DEĞİL HİÇBİR PARTİYE SALDIRI YAPILMASINI TASVİP ETMİYORUZ

Muhammed Akar'ın Açıklamasında ''Temennim Şudur ki bunlar yapılmasın, bizim çalışmalarımızı engelleyemeyeceklerdir. AK PARTİ Diyarbakır teşkilatı olarak ne çalışmalardan geri kalırız ne de korkarız Sadece AKP'ye değil hiçbir partiye saldırı yapılmasını tasvip etmiyoruz, ve kınıyoruz. Bunların tekrar edilmemesini temenni ediyoruz.

MAL VE CAN KAYBI SÖZ KONUSU DEĞİL

Olayda herhangi bir mal ve can kaybının söz konusu olmadığını anlatan Akar, ''Polisin daha önce AKP İl Başkanlığı binasında ve etrafında almış olduğu tedbir nedeniyle bomba atan şahıs parti binasına yaklaşamadan bombayı atıp kaçmaya başlıyor. Polis ekipleri çalışmalarını sürdürmektedirler. Bombanın mahiyeti konusunda ve saldırıyı yapan şahısın kim olduğunu hususunda çalışmalar en iyi şekilde titizlikle yürütülmektedir'' dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —