Tarih: 25.06.2013 10:35

AK kadınlar kahvaltıda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya katılan Başkan Köşker, “Siyasetimize bir kalite getiren, deneyimlerini, bilgilerini siyaset alanında bizlerle paylaşan siz değerli hanım kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.Kadınların siyasetteki aktif rolüne değinen Milletvekili Okur, “İlçemizde, kentimizde, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan değişimde sizlerin izi ve payı çok büyük” ifadelerini kullandı 

 

Ev sahibi Ragibe hanım 

 

AK Partili kadınlar kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti il ve ilçe yönetiminin çeşitli kademelerinde ve kadın kollarımda görev yapan kadınlar kahvaltıda buluştu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eşi Ragibe Hanım’ın ev sahipliğinde Tarçın Bistro’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya AK Partili kadın yöneticilerin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve eşi Nurten Okur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve eşi Akgül Kaflı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran katıldı. 

 

Siyasete kalite geldi 

 

Birlikte yapılan kahvaltının ardından düzenlenen toplantının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti hükümetleri döneminde kadınların siyasette daha aktif bir şekilde rol aldığını, sorumluluk üstlendiğini söyledi. Ülke genelinde olduğu gibi Gebze’de de kadınların siyasette başarılara imza attığına değindi. Başkan Köşker’in ardından selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, “Siyasetimize renk katan, çalışkanlıklarıyla ve özverili çalışmalarıyla hepimize örnek olan değerli hanım kardeşlerimizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Özverili hizmetler 

 

Kaflı’nın ardından kaynaşma kahvaltısında bir araya gelen hanımlara hitaben selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,  “İlçemizde, kentimizde, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan değişimde sizlerin izi ve payı çok büyük. El ele, gönül gönüle, şevkle çıktığımız bu yolda ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak birçok hizmete birlikte imza attık. Teşkilatlarımızın her kademesinde özveriyle çalışan değerli hanım kardeşlerimize bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından, toplantıya katılan kadınlar sorularını ve önerilerini milletvekili Okur, başkanlar Köşker ve Kaflı’ya aktardılar. Toplantı, ev sahibi Ragibe Köşker’in hanımlara takdim ettiği çam sakızı çoban armağanı hediyelerin dağıtımıyla sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —