Tarih: 03.06.2014 11:21

AK Gençlerden Aydınlık’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Yusuf Akın sağlık yatırımlarında adeta devrim yaşandığını dile getirerek “Türkiye’de sağlık sektöründe büyük değişiklikler oldu. Artık eskisi gibi hastane önlerinde kuyruk bekleyenler yok. Türkiye sağlık sektöründe öncü bir ülke haline geldi. AK Parti öncesinde insanların hastane ya da eczane kuyruklarında bekletildiklerini biliyoruz.

 

Bu gün evimizden randevu alıyor, randevu saatinde gidip muayene oluyor, istediğimiz eczaneden ilaçlarımızı alıyoruz” dedi.Her ay yaptıkları hastane ziyaretlerinden bahseden Akın “bütün ilçelerimizde her ay aynı anda hastane ziyaretleri yaparak hastalarımızın dualarını alıyoruz. Hem onlara manevi destek veriyoruz hem de onların güler yüzleriyle motive oluyoruz” dedi.

 

Kocaeli’ye yapılan sağlık yatırımları üzerine konuşan Hasan Aydınlık “Ülkemiz büyük bir değişim içerisinde. Sağlık hizmetlerinde teknolojinin gelişmesi ile birlikte pek çok önemli gelişmeyi de görüyoruz. Sağlık hizmetleri anlamında Kocaeli Türkiye’de öncü sayılabilecek illerden biri” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —