Tarih: 08.02.2014 15:05

Ak Gençler Köken’i Kucakladı

Facebook Twitter Linked-in

Kandıra ilçe binasında gerçekleşen toplantıya gençler bir hayli ilgi gösterdi. Toplantıda Ünal Köken’in yanı sıra ilçe gençlik kolları başkanı Murat Ölmez, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu ekibi tam kadro yer aldı. Köken’in kendi toplantılarına misafir olmasından dolayı gençlerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

 

Bütünün parçalarıyız

 

Gençlik kolları başkanı Murat Ölmez’in konuşmasıyla başlayan toplantıda Ölmez, Kandıra’nın 10 bölgesinde gençlik buluşmaları adı altında bölge toplantıları yaparak bütün genç seçmene ulaşacaklarını dile getirdi. Murat Ölmez: “Bizler bir bütünün parçalarıyız, bir olduğumuz zaman güçlüyüz. Bizim olan belediye inşallah 30 Mart’tan sonra da bizde kalması için gece gündüz çalışacağız ve oylarımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Gençler göç etmeyecek

 

Murat Ölmez’in konuşmasının ardından konuşan Ünal Köken de ilk defa oy kullanacak gençlere vurgu yaparak “bu meşakkatli yolda kartopu gibi her geçen gün büyüyerek yürümeliyiz. Necip Fazıl’ın da gençler için dediği gibi “benim olmadığım yerde hiçbir şey yoktur.” Ben de diyorum ki Kandıra’da gençler yoksa hiçbir şey yoktur. Kandıra’nın geleceği gençlerimize emanettir. Bu anlayışla ilçemizde yeni iş sahaları açarak göçü engelleyeceğiz. Gençlerimizi önemsiyoruz. İnşallah sizlerin de sayesinde partimiz daha da güçlenecek” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —