Tarih: 15.06.2016 15:32

AİLEDE DEHŞET! BABASI KARDEŞİNİ VERMEYİNCE TARTIŞMA KANLI BİTTİ!

Facebook Twitter Linked-in

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi, Etiler Mahallesi'nde kardeşi 14 yaşındaki E.K.'yı ayrı yaşayan annesinin yanına götürmek isteyen 21 yaşındaki Yunus Kaya, babasıyla tartıştı. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağını 44 yaşındaki Sedat Kaya'nın karnına saplayarak ölümüne neden olan genç, kardeşini de alarak kayıplara karıştı.

BABASI KARDEŞİNİ VERMEYİNCE TARTIŞMA ÇIKTI

3'üncü evliliğini yapan babası Sedat Kaya'nın yanında gelen Yunus Kaya, kardeşi E.K.'yı Gaziantep'te yaşayan öz annesi Hacer D.'nin yanına götürmek istedi. Küçük oğlunun annesinin yanına gitmesini izin vermeyen baba Sedat Kaya ile Yunus Kaya arasında tartışma çıktı.

EKMEK BIÇAĞINI BABASININ KARNINA DEFALARCA SAPLADI

İddiaya göre, mutfaktan ekmek bıçağını alan Kaya, babasının karnına defalarca sapladı. Yunus Kaya kardeşini de alarak evden uzaklaşırken, Sedat Kaya için yakınları tarafından ambulans çağırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

POLİS KOMŞULARIN İFADELERİNE BAŞVURDU

Polis Kaya'nın eşi Kübra Kaya ve komşuların ifadelerine başvurdu. Özel bir firmada nakliyecilik yapan Sedat Kaya'nın cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından defnedilmek üzere Gaziantep'e gönderildi.

ŞÜPHELİ KARDEŞİYLE BİRLİKTE KAYIPLARA KARIŞTI

Polis tarafından aranan Yunus Kaya'nın turizm işletmelerinde garsonluk yaptığı ve kısa süre önce askerden döndüğü belirtildi. Kardeşiyle birlikte kayıplara karışan şüphelinin, Gaziantep'e gidebileceği tahmin ediliyor.

,

Kardeşini Annesine Götürmek İsterken Babasını Öldürdü




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —