Tarih: 03.12.2011 11:08

Aile boyu GESMEK’li oldular

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi’nin en önemli eğitim hizmetlerini başında gelen Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK), Gebzelilerin adeta ikinci adresi oldu. Bu yıl 15’i yeni olmak üzere 52 branşta 4 bin 167 yeni kursiyere kapılarını açan GESMEK, Gebze’nin en önemli marka değeri haline geldi. 7’den 70’e kadın, erkek ve çocukların ilgi alanlarına ve yeteneklerine uygun branşlara kayıt yaptırdığı ücretsiz GESMEK kursları ailelerinde buluşma noktası haline gelmiş durumda.

 

 

ARICA AİLESİNİN TERCİHİ GESMEK

 

Boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek için GESMEK’i tercih eden Arıca ailesinin her ferdi farklı branşlarda açılan kurslarda eğitim alıyor. Arıca ailesinin reisi baba Kemal Arıca bilgisayar donanımları kursunda, bir bilgisayarın teknik özelliklerini kavrayacak ve PC’lerde karşılaşılacak sorunları kolaylıkla çözebilecek derecede bilgisayar bilgisi eğitimi alıyor. Kuaförlük tercih eden anne Gülseren Arıca tercihini meslek edindirmeden yöne kullanmış. GESMEK merkezinde haftanın bir günü verilen kuaförlük kursuna kayıt yaptıran Gülseren Hanım; saç tasarımının yanı sıra saç kesimi, fön çekimi, gelin ve kına saçı, el ayak bakımı ve el süslemeleri konularında uzmanlaşıyor.

 

 

BEYZA VE BÜŞRA GİTAR ÖĞRENİYOR

 

 

Arıca ailesinin ikiz kızları Büşra ve Beyza müziğe olan ilgisini GESMEK’te geliştiriyor. Gitar kursuna kayıt yaptıran Büşra ve Beyza kardeşler, 8 ay sürecek kurs döneminde solfejin yanı sıra tab okuma, gitar akoru ve ritim konularında da kendilerini geliştiriyor. Hobilerini geliştirmek ve mesleki yeterlilik için ailesiyle birlikte GESMEK’i tercih eden baba Kemal Arıca, “GESMEK çatısı altında bize yeteneklerimiz doğrultusunda kendimizi geliştirme fırsatı sağlayan Gebze Belediyesi’ne ve Başkan Köşker’e teşekkür ederiz. Eğitimlerimizle yakından ilgilenen hocalarımıza ve GESMEK idarecilerine şükran borçluyuz. GESMEK çatısı bizim ikinci evimiz, GESMEK ailesi de bizim ikinci ailemiz oldu” dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —