Tarih: 30.01.2012 16:39

Ahmet koşmak istiyor!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Dönmez, 8 yıllık süre içinde yetkili birçok devlet makamına gittiğini, ancak ihtiyacı olan hidrolik protez bacak için gerekli olan 15 bin TL’yi bir türlü bulamadığını söyledi. Dönmez, sesine kulak veren duyarlı kişilerden 0534 827 44 98 numaralı telefon hattından kendisine ulaşmasını rica etti.

 

13 YAŞINDA SAKAT KALDI

 

Bursa’da 2004 yılında babasının kullandığı kamyonun altında kalan ve kazada bir bacağını kaybeden 13 yaşındaki çocuk, artık koca bir genç oldu. “Ben de koşmak istiyorum’” diyen gencin bu hayali için 15 bin TL gerekiyor. 8 yıl önce babası Gani Dönmez’in kullandığı hareket halindeki kamyona binmek isteyen 13 yaşındaki Ahmet Dönmez’in sol bacağı teker ile çamurluk arasına sıkıştı. Geçirdiği ameliyatlar sonucu sol bacağını kaybeden talihsiz Ahmet, şimdi 21 yaşında genç bir delikanlı oldu, ama eskisi gibi koşamıyor.

 

ZOR ŞARTLAR ALTINDA İŞE GİDİYOR

 

“Ben spor yapmak istiyorum, yüzmek istiyorum, koşmak istiyorum, ülkemi atletizm dalında temsil etmek istiyorum” diyor Ahmet Dönmez..8 yıldır tek bacağı ile yaşama tutunan ve Çayırova’da aktarma üssü bulunan bir kargo şirketinde çalışan Ahmet Dönmez, zor şartlar altında işe gitmek zorunda kalıyor. Bu haliyle çalışmaktan gurur duyduğunu ifade eden genç, artık koşmak istediğini, ancak maddi imkansızlıklardan dolayı bu hayalini gerçekleştiremediğini söyledi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —