Tarih: 11.10.2015 00:50

Ahmet Hakan, Canlı Yayında Ak Partili Vekilin Attığı Tweet'e İsyan Etti

Facebook Twitter Linked-in

Ankara'da 86 kişinin hayatını kaybettiği Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metin yazarı, AK Parti Milletvekili Aydın Ünal'ın "Ankara'da akan kana bir vampir edasıyla üşüşen CHP ve HDP yönetimi ile Doğan/Fetullah medyasını da yakından izliyoruz. O kan sizi boğacak." tweeti, gazeteci Ahmet Hakan'ı çileden çıkarttı. Hakan, canlı yayında isyan etti.

"VAMPİR MİYİZ BİZ?"

Ahmet Hakan, Ankara'daki saldırıya değinerek, "Davutoğlu'nu dinledim, Cumhurbaşkanı'nı dinledim. 'Gün birlik günüdür.' diyor. Sizin milletvekiliniz, Aydın Ünal, Cumhurbaşkanlığı metin yazarı. AK Parti'den milletvekili seçilecek. Ne yazıyor. Şimdi de Tweet atmış. Şuraya bak. Gün birlik ve beraberlik günü. Buradan Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. 'Alın bunu gösterin. Nasıl birlik ve beraberlik olacak?' diye sorun. Vampir miyiz biz? Bir kan varsa, o kan sizi boğacak." dedi.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN JET YANIT

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hakan'ın çağrısına jet bir biçimde yanıt verdi. Yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla görüşecek olan Kılıçdaroğlu tweetleri yarın Davutoğlu'na soracağını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —