Tarih: 18.05.2021 19:13

Ağ Güvenliği Kursları

Facebook Twitter Linked-in

 

MCSE eğitimlerinin temel hedefleri arasında; bilişim sektöründe yeterli donanıma sahip, altyapı kurma ve sorunlara çözüm üretme becerisi olan donanımlı kişiler yetiştirme amacı bulunmaktadır. Eğitim aşamalar halinde yürütülmektedir.

MCSE alanındaki eğitim; standart ve ileri düzey bilgisayar eğitiminden daha farklı bir alandır. MCSE başlığı altında alınan eğitimler dâhilinde; network alanında eğitim içeriklerinden sistem alanında çalışmaya kadar farklı pek çok konuda bilgi sahibi olunur. Daha çok uzmanlık amaçlı bir içeriğe sahip olan eğitimlerin tamamlanmasıyla alınan sertifika ve belgeler; bilişim alanında çalışmayı kolaylaştıran unsurlardır.

MCSE Sertifikası Nasıl Alınır?

Oldukça kapsamlı bir eğitim içeriği sunan MCSE hizmetleri sertifikası almak için; belli adımları izlemek gerekmektedir. İ-Akademi tarafından sunulan MCSE Sistem- Network Uzmanlığı Eğitimi ile amaçlanan bazı yetkinlikler aşağıdaki şekildedir:

MCSE sistem eğitimi ile elde edilebilecek temel uzmanlıklar yukarıda belirtildiği şekilde olmakta ve MCSE sertifikası ile bu uzmanlıklar belgelendirilmektedir. Microsoft Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi ile firma tarafından bilgisayar ağları ve sistem güvenliği gibi tüm alanlarda etkin hizmet sunulmaktadır.

MCSE sertifikası nasıl alınır? Microsoft işletim sistemine dair genel bilgi sahibi olan herkesin katılım sağlayabileceği eğitim; bilişim alanında önemli bir sertifika edinmek isteyenler ve IT uzmanı olarak çalışmak isteyenler için oldukça faydalıdır.

Ağ Güvenliği Eğitimi

Ağ güvenliği alanındaki uzmanlık eğitimlerinden birisi olan MCSE eğitimi sonrası; İ-Akademi tarafından verilen ve uluslararası geçerlilik sunan Microsoft sertifikası almak mümkündür. Özellikle bilişim alanında uzman bir şekilde hareket etmek ve birikim sahibi olmak için; ağ güvenliği kursları eğitimi alınabilir.

Alanında uzman ve siber güvenlik konusunda donanımlı eğitmenler tarafından verilen eğitimler ile uluslararası çapta sertifika sahibi olunabilir ve bilişim sektöründe profesyonel olarak hizmet verilebilir.

Sistem uzmanlığı kursu; karışık görünen ya da böyle bir altyapıya sahip olan sistemlerin üretim ve bakım süreçlerinde nasıl rol oynanacağı konusunda bilgi vermektedir. Sistem uzmanlığı eğitimleriyle; temel bazı tanımlar, çeşitli tespit ve analizler oluşturulur.

Ayrıca; bu alanlara dair araç ve hedeflere yönelik bilgiler sunulur. Sistem mühendisliği olarak da geçen kavram; pek çok alanda yaygınlaşmaktadır. Tüm bu hizmetler dâhilinde eğitim almak için; İ-Akademi bünyesindeki hizmetlere ulaşılabilir. Daha detaylı bilgi için https://www.iakademi.com/egitim/mcse-sistem-ve-network-uzmanligi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —