Tarih: 28.08.2017 08:37

Advocaat'tan 'Van Persie' açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Dick Advocaat, Fransa ve Bulgaristan ile yapacakları maçın kadrosuna Robin van Persie'yi dahil etmesiyle ilgili konuştu.

Son dönemlerde yaşadığı sakatlıkları ve form düşüklüğü nedeniyle milli takım kadrosuna alınması şaşkınlıkla karşılanan Van Persie için 'Hollanda'nın en iyi hücum oyuncularından biri' diyen tecrübeli teknik adam konuyla ilgili şunları söyledi:

"Her zaman Robin'in, Hollanda'nın en iyi forvetlerinden biri olduğuna inandım. Onu bu sebeple milli takıma davet ettim. Eğer onu doğru bir şekilde kullanırsanız kalitesini görürsünüz. Kadromuzda potansiyeli olan çok oyuncu var. Önümüzdeki maçlar için tecrübeli isimlere ihtiyacımız vardı. Bu baskıyı daha önce hissetmiş isimleri çağırdım."

Yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Van Persie'nin, henüz milli takım kadrosundan çıkarılıp çıkarılmayacağı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

Fenerbahçe'de sezona iyi başlayamayan Robin van Persie, Hollanda Milli Takımı'nda en son 2015 yılında Çek Cumhuriyeti ile oynanan mücadelede forma giymişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —