Tarih: 01.02.2012 11:16

Adliyede tüm davalar durdu!

Facebook Twitter Linked-in

Elektrik kesintisi yine mağduriyet yaşattı. Dün sabah saatlerinde şehir merkezinde yaşanan bir saatlik elektrik kesintisi nedeniyle adliyede sıkıntılı anlar yaşandı. Elektrik kesintisiyle birlikte devreye girmesi gereken jeneratörler çalışmayınca sıkıntı büyüdü; davalara ara verildi, resmi hiçbir işlem yapılamadı. 

 

 

MAZOTU MU YOKTU?

 

 

Jeneratörlerin devreye girmeyince bir süre güç kaynağıyla idare eden adliye personeli daha sonra hiç işlem yapamadı. Jeneratörün mazotu bittiği için devreye girmediği ileri sürüldü. Yaklaşık bir saat süren kesintisi ardından elektriklerin gelmesiyle davalara devam edilebildi. Kesinti yüzünden vatandaşlar da geri gitmek zorunda kaldı. 

 

 

JENERATÖR ARIZASI

 

Jeneratörün elektrik kesintisi nedeniyle devriye girmediğini ifade eden adliyenin idari işler sorumluları “Sürekli kesinti olduğu için jeneratör arıza nedeniyle devriye girmedi. Çok fazla ısınmadan kaynaklanan bir sorun. Servisin gelmesiyle sorun çözüldü. Mazotun olmaması söz konusu bile olamaz. Sürekli depolarımızı kontrol ediyoruz ve yedek depomuzda da mazot var” dedi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —