Tarih: 09.01.2016 10:42

ADDER’de başkanlığa Yıldır seçildi

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası’nda yeni açılan ve kısa zamanda önemli bir üye kitlesine sahip olan Aktif Düşünce ve Bilinçlendirme Derneği ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede yapılan oylama sonucunda kurucu başkan İsmail Yıldır başkanlığa seçildi. Kongrede katılımcıların gençlerden oluşması derneğin gençler tarafından ilgi ile karşılandığının göstergesi oldu. Genç kitlenin de ilçede söz sahibi olması gerektiğine değinen İsmail Yıldır, derneğin faaliyet alanlarının önemli bir kısmını gençler ile başaracağını söyledi.

DERNEĞİN STRATEJİSİ BELİRLENDİ
Kongrede derneğin kuruluş amacına değinen başkan, derneğin 2016 yılında nasıl bir yol izleyeceğini, hangi alanlarda faaliyet göstereceğine değinerek sözlerine şöyle devam etti;  “Yapacağımız faaliyetler ile sivil toplum alanında topluma farklı bir bakış açısı kazandırmak istiyoruz. AD-DER, topluma fayda sağlayacak bundan şüpheniz olmasın. Bu derneği tüm Dilovası halkı sahiplenmelidir.”

DİLOVALILAR SAHİPLENMELİ
Derneğin faaliyet alanının belirli bir kitle değil tüm ilçe halkının sorunları olduğuna değinen Yıldır’a dernek üyeleri destek oldu. Derneğin herhangi bir siyasi amacının olmadığına değinen üyeler bu durumdan memnun olduklarını dile getirdiler.  Ayrıca derneğin çalışma alanlarının tüm Dilovası halkını ilgilendirdiğini söyleyen üyeler, bu çalışmaların Dilovası halkı tarafından sahiplenmesi gerektiğini yinelediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —