Tarih: 21.03.2014 16:04

“Adaylar mal varlığını açıklasın”

Facebook Twitter Linked-in

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar  “Ülkemiz bir süreçten geçiyor. Son viraja girdik diyorum. Artık günler tek rakamlı günlere düştü. İnşallah sizlerin de desteğiyle 30 Mart’ta kullanacağımız oylarla 31 martta da Gebze belediyesine CHP’nin bayrağını dikeceğiz. Bu tarihi bir fırsattır. Bir Taşla iki kuşu vuracağız.

 

Tahsin tahranı seçersek Yakup Yılmaz’ı seçmiş oluyoruz. 30 Mart’ta her iki belediye başkanını da ayırt etmeden o elinizdeki mührü altı oklu CHP’ nin yuvarlağına basıyoruz. Bu gerçekten Gebze için önemlidir. İkisini birden kazandığımız taktirde Gebze altın çağını yaşayacaktır. Mevcut iktidara bir ders vermeliyiz.”

 

CHP adayı Yakup Yılmaz ise, “ ömrümün yarısından 1 yıl fazlasını belediyede geçirmiş bir kişi en büyük projemizin insan olduğunu belirtmek istiyorum. Herkes bir yerlerde çalışır daha sonra bir yerlere aday olabilir. Öncelikle 5 yıldan beri görev yapıyorsun .Şu vermiş olduğun sözleri ve yapacağım dediğiniz sözleri yerine getirdiniz mi? Hakkınızda dedikodu var mı? Vergi dairesine borcun ne kadardı ? Önce bunların hesabını ver, bizi tekrar seçin yada oy isteğinde bulun.

 

O size hesap vermiyorsa sizde onu 30 martta sandığa gömeceksiniz. Malvarlığımı açıkladım. Herkes malvarlığını açıklasın .Eğer bu mahallenin sorunları varsa hep beraber  toplanacağız sorunlarımızı birlikte söyleyeceğiz. Kanun yönetmeliğindeki imar kanunu ele alalım. Şeffaf demek başlarken biz hesabımızı gösteriyoruz sonunda da göstereceğiz demektir. Biz sizlerin her genel konularınız için değil. Özel konularınızda olabilir. her zaman ulaşılabilir bir belediye olacağız diyoruz. Benim kapım herkese açık olacak.

 

Kadıköy’den Gebze arası 45 km 2 TL Gebze çarşıdan Beşevler 5 km, 2 TL .Ben diyorum ki yerel yöneticimizi seçiyoruz. Bu dönem bizim 30 yıllık bilgi birikimimizle genç dinamik kadromuzla daha iyisini yaparız. Bu nedenle oylarınızı bize verin.30 Martta vereceğiniz oy çok şeyler değiştirir.1 oyun çok önemi var. Herkes kendi verdiği oya sahip çıksın” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —