Tarih: 10.04.2017 10:14

Adanalılar 'zumba' ile coştu

Facebook Twitter Linked-in

Fazla kilolarından kurtulup, fit bir görünüme sahip olmak isteyenler ile sağlıklı yaşam için spordan vazgeçemeyenler, son zamanların en gözde dans-fitness akımı “zumba” ile stres attı. 
Adana, Aydın, Karaman, Mersin, Hatay, Ankara, Konya, Şanlıurfa, Osmaniye ve Manisa’dan gelen 35 zumba eğitmeninin katıldığı “Masterclass Zumba” etkinliğine Adanalılar ilgi gösterdi. Ünlü zumba eğitmeni Mahmut Özmetli öncülüğünde, DJ’in çaldığı hareketli müzikler eşliğinde yapılan zumba dansı, katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
Sağlıklı yaşamın ilk şartı olarak nitelendirilen sporu sevdirmek ve geniş kitlelere yaymak amacıyla Erkan Okulları bünyesinde düzenlenen etkinliğe katılanlar, hem spor yaptı hem de doyasıya eğlendi.
Erkan Sports Life Müdürü Gülben Dönmez, Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’nin birçok şehrinden organizasyonumuz için gelen eğitmenlere de teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir etkinlik oldu, tüm katılanlara sağlıklı bir hayat diliyorum” dedi.
Organizasyon sonunda yapılan çekilişte; 1 kişiye 1 aylık üyelik, 3 kişiye 1 haftalık giriş, 1 kişiye de istediği bir arkadaşıyla tüm spor tesisinden 1 gün boyunca yararlanma hakkı hediye edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —