Tarih: 14.03.2012 15:05

Adalar seferlerinin başlamasını göbek atarak kutladılar!

Facebook Twitter Linked-in

Yalova-Adalar arasında yolcu taşıması yapacak olan Dentur-Avrasya ile Yalova Belediyesi arasında protokol imzalandı. Yalovalılar seferlerin başlamasını gemide göbek atarak kutladı. 

 

 

 

Bir süredir görüşmeleri süren Yalova-Adalar seferleri için resmi protokol Kaptan Mehmet Akardaş isimli gemide düzenlenen törenle imzalandı. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, yıllar önce kopan ulaşımın yeniden sağlanmasından mutluluk duyduğunun altını çizerek, "Biz Yalova'da eskiden çocukluğumuzda Adalar'ı kendi mahallemiz bilirdik. Mahallemiz kadar yakın hissederdik. Maalesef yeni düzende yıllardır bu bağ kopmuştu. Şimdi sizlerin huzurunda bu hizmeti verecek olan firmayla protokol imzalayacağız.

 

 

Cumhuriyet Meydanı'mızı 19 Mayıs'a kadar bitirip açmak istiyoruz. Böylece Yalova'ya yakışır bir meydana kavuşmak istiyoruz. İşte o gün meydan açılışımızı yaparken Adalar'ı da tekrar Yalova'nın bir mahallesi gibi resmi, günlük ve sürekli olan seferlerinde başlangıç günü olacak" dedi. Yalovalılar seferlerin başlamasını gemide göbek atarak kutladı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —