Tarih: 03.09.2012 11:19

Acur'dan terör saldırılarına sert tepki!

Facebook Twitter Linked-in

MHP Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur Şırnak'ta 10 askerin şehit düşmesinin ardından bir açıklama yaptı. Acur, yaşanan kanlı terör saldırılarından AKP hükümetini sorumlu tuttu: 

 

 

Ülkemizin güney doğusunda, son günlerde yapılan saldırılar neticesinde, yine 10 vatan evladını toprağın kara bağrına vermiş olmanın hüznünü yaşamaktayız. Şehitlerimize Allahtan Rahmet, kederli ailelerine de sabırlar diliyoruz. Yaşanan olaylara bakıldığında, AKP iktidarında gün geçmiyor ki, bir ailemizin evine ateş düşmesin. Neredeyse her gün şehit haberleri geliyor. Olay, zirve noktasına ulaşmış vaziyettedir. Bunu iktidar partisini yıpratmak adına söylemiyoruz. Eldeki veriler ve istatistikler söylüyor.

 

 

 

Gelinen nokta, verilen tavizlerin bir sonucudur

 

 

 

Demokratik açılım safsatalarıyla Habur da davul zurnalarla karşılanıp çadır mahkemelerinde serbest bırakılan alçakların, dağdaki uzantılarının tahribatıdır. Bunun adı bir savaştır. Türk askeri ve devleti açıkça savaş halindedir. Halen daha bunun adına terör olayı diyenler var ise eğer, bu kişiler kendilerini aldatmaktan ve kafalarını kuma sokmaktan başka bir düşünce içerisinde olmadıklarını bilmelidirler. 

Her gün şehit geldiği halde, hiç bir basın kurumu bunu haber olarak vermemektedir. Zaten ülkemizde şehit haberlerindeki sınırlama 7 dir. Eğer şehit sayısı 7 den az ise bir önemi, ehemmiyeti yoktur. Eğer 7 sayısını aşmışsa, işte o zaman toplumsal yas tutmanın gerekliliği hissedilmektedir. Yani bu kadar tepkisiz ve ruhsuz hale getirildik.

 

 

 

Dün bitme noktasında devralınmış bir "terör" sorununu 10 yıllık iktidarlarında "savaş" noktasına taşıyan bir hükümet, halen daha olaylardan Suriye yi sorumlu tutmakta ve Suriye yi tehdit etmektedir. Ve muhtemeldir ki; bu son eylemden de Suriye sorumlu tutulacaktır.Kendi ülkesindeki eşkiyayla baş edemeyen, komutanları içerde, eşkiyaları ve vatan hainleri dışarda olan bir ülke, Suriye ile nasıl başa çıkacak. Buna kim inanır. Ve bilinmelidir ki; bu gün için Suriye suçlanıyor ise, yarın bu suçlama İran a sıçrayacaktır. Çünkü BOB un nihai hedefi İran dır. Dikkat ediniz. Bu güne kadar hep aynı masalı dinledik. Hesabını soracağız, gerekeni yapacağız, gelmeyin vururuz. vesaira vesaire. ... sonuç: sıfır. Hepsinde geri vites yaptık.

 

 

 

İsrail gelmeyin vururum dedi. Vurdu. 9 vatandaşımızı denizin ortasında katletti. 

 

 

 

Suriye: hiç uyarıya bile gerek görmedi. Uçağımızı indirdi. Hala neyle ve nasıl vurduğunu bile bilmiyoruz.Şimdi kuzey ıraktaki eski beslememiz ve AKP nin yeni gözdesi Barzani uyarıyor. Vururuz. Ben inanıyorum vururlar. Bu kadar korkak, bu kadar basiretsiz ve bu kadar geri vitese alışmış bir Türk hükümeti olmamıştı hiç. Allah aşkına, bir defada biz yanlışlıkla bir İsrail askerini, bir Amerikan savaş uçağını yada Yunan gemisini yanlışlıkla "bir defaya mahsus" vursak, ne olur. Bu yanlışlıkla yapılan işler hep bize mi denk geliyor. Yanlışlıkla mesela peşmergenin kafasına çuval geçirsek. Ya bu milletin gururu kabarsın diye yapsak ne olur. 

Türk milletinin, bu yaşanan olaylar karşısında artık hükümete ayak uydurmak ve aynen onlar gibi korkarak, sinerek ve sineye çekerek susmak yerine, toplumsal tepkisini ortaya koyması gerekmektedir.Aksi taktirde dün yaşanan vehim hadiselerin ileride çok daha korkunçlarını yaşayacağımızı beynimizin bir yerine kazımamız gerekmektedir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —