Tarih: 14.10.2016 18:48

ACILAR İÇİNDE YERE YIĞILDI,GÖZÜNÜ HASTANEDE AÇTI !

Facebook Twitter Linked-in

Amerika'nın Las Vegas kentinde yaşayan Nikki Belza, 21 yaşından beri göğüs büyütme ameliyatlarına yaklaşık seksen bin lira harcadı. Arzuladığı büyük göğüs ölçülerine ulaşmak için kalan son iki ameliyat öncesinde göğüslerine piercing taktırdı. Genç kadın, bu senenin başlarında kazara koruma bandını yırtıp açınca ameliyat yaraları iyileşeceği yerde durumu daha kötüye gitti.

ACI İÇİNDE UYKUSUNDAN UYANDI

Aylar sonra bir sabah yatakta acı içinde uykusundan uyanan kadın inanılmaz ağrılar yaşayarak o gün garson olarak çalıştığı iş yerine gitti. Ağrısı gittikçe şiddetlenen kadın çalıştığı mekanda yere yığıldı ve gözünü hastanede açtı. Hastanenin acil servisine ulaştırıldığında kontrolsüz şekilde titreyen Nikki'ye ilaç verildikten sonra bir süre müşahede altında tutuldu. İyileştiği düşünülen genç kadın evine gönderildi.

gogus-piercingi-genc-kadinin-gogsunu-balon-gibi-8859034_5555_m.jpg
KOCASINDAN ENFEKSİYON KAPTI

Ertesi sabah kendisini daha kötü hisseden Nikki, 40 derece ateşle ivedi bir şekilde hastaneye gitti. Yapılan tetkikler sonucunda genç kadının üç hafta önce boğaz iltihabı yaşayan kocası CJ'den enfeksiyon kaptığı anlaşıldı. Streptokoksik adlı bakterinin tetiklediği bir çeşit kan zehirlenmesi neticesinde Nikki'nin göğüs dokusu tahriş oldu. Doktorlar, genç kadının hayatını kurtarmak için göğsüne yapılan dolguyu ameliyatla çıkardı.
 

taktigi-piercing-genc-kadinin-gogsunu-balon-gibi-8859034_9507_m.jpg

YOĞUN BAKIMDA GÖZLERİNİ AÇTI

Ameliyat sonrası yoğun bakımda gözlerini açtığını belirten Nikki: "Göğsüme baktığımda tamamen mahvoldum. Beni felç eden ağrı gitmişti ama sonunda bir göğsümle kalakaldım. Doktorlar göğüs ucumu kurtarmayı başardı fakat sol göğsüm dümdüz oldu. Umuyorum ki önümüzdeki altı ay içinde yeni göğüs dolguma kavuşacağım." sözlerini dile getirdi.

taktigi-piercing-genc-kadinin-gogsunu-balon-gibi-8859034_4198_m.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —