Tarih: 04.09.2020 11:47

Acil tercüme hizmetinde Okeanos

Facebook Twitter Linked-in

Acil tercüme hizmetinde Okeanos ile tüm tercüme projelerinizde başarıya ulaşmanız mümkün! Çeviri Çözümleri olarak kurulduğumuz günden bu yana verdiğimiz acil tercüme hizmetiyle müşterilerimizin tercih sebebi oluyoruz. Planlı ve organize bir şekilde yürüttüğümüz acil tercüme sürecinde bilgi ve deneyim sahibi tercüman, editör ve kontrolör ekibiyle çalışıyoruz.

Acil ama Kaliteli Tercüme Hizmeti

Bir işin acil olarak gerçekleştiriliyor olması o işi özensiz ve dikkatsiz bir şekilde yapmayı gerektirmemektedir. Bazen zamanı çok iyi bir şekilde yönetiyor olmak tüm işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamaktadır.

Tercüme sektöründe de zaman yönetimi oldukça önemlidir. Müşteri açısından işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmesi bağlamında önem taşır. Tercüme bürosu için ise müşterilerinin işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirip müşterisinin memnuniyetini kazanmak adına önemlidir.

Çeviri Çözümleri’nde bir işin acil veya hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor olması o işi savsaklamak değildir. Aksine üzerine daha çok titremek ve daha büyük hassasiyet ve dikkat göstermek demektir. Çeviri Çözümleri bunu kurulduğu günden bu yana verdiği acil ama kaliteli hizmetiyle göstermektedir.

EN15038 Hizmet Kalite Standartlarında Organize ve Planlı Çalışma

Çeviri Çözümleri’nde alınan tüm projeler organize ve planlı bir şekilde yürütülmektedir. Tekliften teslimata değin uygulanan EN15038 Hizmet Kalite Standartlarının bunda payı büyüktür. EN15038 Hizmet Kalite Standartları doğrultusunda bütün tercüme süreci kontrollü ve planlı bir şekilde yürütülür.

Terminoloji sözlükleri oluşturulur, gerekli alan yazın taraması yapılır ve araştırmalar yapılır. Tercüme sürecinin sona ermesinin ardından mutlaka her projenin ikinci kez kontrolü yapılmaktadır. Tüm bu prosesler hızlı bir şekilde yürütülerek müşteriler için en acil tercüme hizmeti sağlanmaktadır.

Çeviri Çözümlerinin acil tercüme süreçlerini bu denli kusursuz yürütmesinin ardında planlı ve organize bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirmesi yatmaktadır.

Acil Tercüme Hizmetlerimiz

Birçok alanda acil tercüme hizmetimiz bulunmaktadır. Eğitim başvurularında diploma, transkript, diploma eki, ÖSYM sonuç belgesi, kurs belgesi vb. acil tercüme edilmektedir. Böylelikle yurtdışı eğitim başvuru tarihleri içerisinde belgeleriniz hazır edilmektedir.

Gümrüğe acil olarak mal yetiştirilmesi gerektiği durumlarda gümrük evrakları tercüme edilmelidir. Bu kapsamda navlun faturası, menşe şahadetnamesi, A.TR dolaşım belgesi vb belgeler bu kapsamda tercüme edilmektedir.

Vize, vatandaşlık, ikamet ve çalışma izni gibi süreçlerde de randevu sistemi bulunmaktadır. Kişi bu nokta randevu gününe kadar ilgili resmi kurum tarafından talep edilen belgeleri ve tercümelerini hazır etmelidir.

Çeviri Çözümleri’nde pasaport, aile cüzdanı, nüfus kayıt örneği, kimlik vb. birçok belge acil tercüme edilmektedir.

İstanbul Ticaret Odası Perpa Şubesi ile aynı binada bulunmasının avantajıyla gerçekleştirilen şirket kuruluşlarında acil tercüme hizmeti sağlanmaktadır. Yeminli tercümanlarımız her iki dili de akıcı ve etkili konuşan kişilerden oluşmaktadır.

Acil tercüme hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.ceviricozumleri.com adresinden bizlere ulaşabilir. 0212 221 45 21 veya 0553 910 31 32 numaralı hatlardan kurumsal müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —