Tarih: 01.03.2020 01:35

Abiyeler Sayesinde Hem Şıklık Hem de Rahatlık Bir Arada

Facebook Twitter Linked-in

 

Muhafazakâr düşünce fikrini benimseyip modern yaşama da ayak uyduran kadınlar, tarzlarını da bu yönlü seçmektedir. Bu durumda olan kadınların hem kendi giyim tarzlarına uygun hem de sevebilecekleri çok sayıda çeşidi bir arada barındıran, Türkiye’nin de ilk online alışveriş ve moda sitesi olan Modanisa, abiye elbise seçenekleri bakımından harika seçenekleri kullanıcılara sunmaktadır. 75 civarında ülkeye açılmayı başarmış olan Modanisa, aylık ortama 6 milyon ziyaretçi alıyor ve yeni dönemde abiye kıyafetler rüzgârı oluşturmaktadır.

Birbirinden Kaliteli ve Şık Modanisa Abiyeleri Sizi Farklı Kılacak!

 

Abiyeler, kadınlar tarafından genellikle özel günlerde ya da onlar için anlam taşıyan günlerde başvurulan bir kıyafettir. Tabi bunların yanı sıra günlük yaşantı da giyilen abiye, en özel gecelerin, düğün ve nişan gibi organizasyonların, davet ve galaların kurtarıcısıdır. Bu günlerde muhafazakâr düşüncede olan kadınlar için de abiye elbise tesettür seçenekleri ile Modanisa tarafından bu kişilere sunulmaktadır. Kıyafet türü ne olursa olsun her zaman şıklığı baz alarak birbirinden cazibeli elbiseler üretmekte ve satmaktadır. Modanisa abiye elbise modelleri incelendiği zaman karşınıza çıkacak olan yüzlerce farklı seçenek arasında modern ya da geleneksel, sade vay ihtişamlı olarak çok fazla seçeneğe ulaşabileceksiniz. Ayrıca büyük beden kıyafetler, abiye elbise, abiye şal, türban ve abiye takım gibi modelleri de bulabileceksiniz. 54 bedene kadar kıyafete ulaşabileceğiniz Modanisa, Modaysa, Armine, Dersaadet, Midel Aşk ve Muslimia Wear gibi alanının en iyilerinin kıyafetlerini de online sitesinde barındırmaktadır. Kısaca söylemek gerekirse tarzınız ne olursa olsun, ne türde bir organizasyona katılacak olursanız olun ve gün ne olursa olsun, size uygun kıyafetleri bulabilmeniz için Modanisa çok sayıda seçenekleri ile sizinle!

Modanisa’ya Göre Abiye Elbise Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Türkiye’nin en bilinen ve önde gelen tesettür markalarından olan Modanisa, sadece tesettür kıyafetlere değil tesettürü olmayan kadınlara da hitap eden kıyafetlere sahiptir. Abiye elbise almak isteyen bütün müşterilerine seçimler sırasında nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve hangi noktalara özen göstermeleri gerektiğini sunuyor. Gerekirse, istenecek olursa sipariş hattı üzerinden de detaylı bilgileri iletiyorlar. Peki ya seçimler sırasında nelere dikkat edilmelidir?

Abiye Elbise Beden Seçimi

 

Herkes kendi vücudunu tanır ve kıyafet seçimi yaparken de vücudunuza uygun olarak kıyafet seçersiniz. Kimse kendine uymayan ve beden olarak olmayan kıyafetleri de giymez, kullanmazlar. Bu sebeple de bu gibi bir durumla karşılaşmamak adına seçim yaparken normalde giydiğiniz bedenin bir beden üstünü söyleyerek küçük olma gibi bir problemle karşılaşmamış olursunuz. Ancak üretilen bazı kıyafetler ise geniş kalıplı üretilir ve bu ürünlerde büyük almak ise sizi mağdur edecektir. Bu sebeple de seçim yaparken dikkat edilecek tek nokta aslında kumaşın esnek yapıda olup olmadığıdır. Müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek doğru bir beden seçimi de yapabileceksiniz.

 

Vücut Ölçülerine Uyum

Beden seçimi yanı sıra kol boyu, kol bölgesinin genişliği gibi detaylar da elbise seçimlerinde önemli konumdadır. Beden olarak uygun olan kıyafetler kol bölgesi sebebiyle size rahatsızlık verebilir. Bu gibi durumları düşünen Modanisa, her elbise yanına bir de tablo eklemesi ile ürünlerin bilgilerini eklemektedir. Bu sebeple de tabloları inceleyerek ürün seçimi yapmanız sizin için iyi olacaktır.

Eğer siz de kendinize uygun abiye kıyafet arıyorsanız ve elbise seçimlerinde çok fazla ürün görebilmek istiyorsanız Modanisa web sitesini ziyaret edebilirsiniz ve beğendiğiniz elbiseyi kolay ve hızlı sipariş ile hemen sipariş edebilirsiniz. Ayrıca müşteri temsilcisini de arayarak bütün konularda detaylı bilgiler alabilir ve hızlı kargo ile kısa sürede elbisenize ulaşabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —