Tarih: 16.11.2011 16:47

6 kişiye hayat veren Sıla toprağa verildi

Facebook Twitter Linked-in

 Balıkesir'in Edremit ilçesinde yüksekten düşerek hayatını kaybeden ve organlarıyla 6 kişiye umut ışığı olan 12 yaşındaki Sıla Sencan, gözyaşları arasında toprağa verildi.Sıla Sencan'ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından Edremit'e bağlı Akçay beldesine getirildi. Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Sıla Şencan'ı, okul arkadaşları ve öğretmenleri de son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenazede gözyaşları adeta sel olurken, küçük Sıla Zeytinli Mezarlığına defnedildi.

 

 

Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu'nun da katıldığı cenaze töreninde, küçük Sıla'nın babası basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeye çalışırken, gözyaşlarını tutamayan Sıla'nın yakın arkadaşları, "Sıla'yı çok seviyorduk. O çok farklı bir arkadaşımızdı. Hala inanamıyoruz. Organlarını bağışladığını ve başka insanlara umut ışığı olduğunu öğrendik" diye konuştu.

 

 

Kurban Bayramı'nın 2. günü Zeytinli beldesindeki evinin 4. katından üşerek ağır yaralanan Sıla Şencan, 8 gündür tedavi gördüğü Edremit Devlet Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Anne ve babası kızlarının organlarını bağışlayınca küçük Sıla çeşitli şehirlerdeki 6 kişiye hayat verdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —