Tarih: 04.06.2012 16:46

6 katlı apartmanda intihar gerilimi!

Facebook Twitter Linked-in

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sabaha karşı saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Ahmet Tosun, ikamet ettiği 6 katlı apartmanın çatı katına çıktı. O sırada devriye gezen polis ekipleri genci fark etti. Ekipler Tosun’u inmesi için ikna etmeye çalışırken, polislerin yanına gelmesini istemeyen genç, bulunduğu apartmanın yanındaki 4 katlı bir alışveriş merkezinin terasına atladı.

 

 

 

Yukarı çıkma şansı kalmayan ekipler itfaiyeye bağlı arama kurtarma ekiplerinden yardım isterken, diğer yandan alışveriş merkezi çalışanlarına ulaşmaya çalıştı. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri mağazanın önüne hava yastığı serdi. Zaman zaman korkulukların üzerine çıkan şahıs, terasta bulduğu kolileri ve kırdığı cam parçalarını polis ve itfaiye ekiplerinin üzerine attı. Yandaki apartmanın da camlarına vuran şahıs için UEDAŞ yetkilileri alışveriş merkezinin önünden geçen elektrik tellerindeki akımı kesti.

 

 

Saat 05.30 sıralarında alışveriş merkezi çalışanlarının olay yerine gelmesiyle kapılar açıldı. Biri sivil iki polis memuru terasa çıkarak Ahmet Tosun’u aşağı inmeye ikna etti. Olay yerinde hazır bekleyen ambulans ile ilçe hastaneye sevk edilen Ahmet Tosun, oradan da polis merkezine götürüldü. Hakkında hazırlanan evraklarla birlikte adliyeye sevk edilen Tosun’un şizofreni hastası olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —