58.Cadde’ye görkemli açılış

58.Cadde’ye görkemli açılış

58. Cadde Cafe Restaurant düzenlenen törenle açıldı

Açılışa siyaset ve iş dünyasından yoğun bir katılım oldu. Açılış büyük bir ilgi gördü.

 

Bölgemiz ev tadı konseptinde açık ve kapalı alanı ile yeni bir mekâna sahip oldu. Gebze Mutlukent bölgesinde 58. Cadde Cafe-Lokanta Restaurant geçtiğimiz gün düzenlenen sade bir törenle kapılarını müşterilerine açtı. Açılışı Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova Kaymakamı A. Selim Parlar, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, Sivas Dernekleri başkanları birlikte yaptı ve STK yöneticileri birlikte yaptı.İşletmeciliğini Gazeteci Hakan Avcı’nın eşi Gül Avcı’nın yaptığı 58. Cadde Cafe’nin açılış kurdelesini Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, CHP eski Belediye Başkanı Timur Koç, Tahsin Tarhan, MHP Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç, Sivas Dernekler Birliği Başkanı Erol Ateş, STK başkanları Belediye Meclis üyeleri hep birlikte hayırlı-uğurlu olsun dilekleri ile kesti. Açılışa yetişemeyen Çayırova Kaymakamı A. Selim Parlar’da açılışın ardından 58. Cadde Cafe’ye geldi.

 

Ev konseptinde bir işletme

 

Kapalı ve açık alanı ile hizmete açılan 58. Cadde Cafe ev konseptinde hizmet verecek. Ana menüsünü meşhur Sivas köftesi üzerine kuran 58. Cadde’de Sabah kahvaltısı, ev mantısı, kumpir, gözleme çeşitlerinin yanı sıra yine doğu usulü hazırlanmış etli çiğköfte’de bulunacak. Ramazan boyunca iftar menüsü de hizmet verecek olan cadde’nin açık bölümünde közde kahve, çay, soğuk ve sıcak içecek servisinin yanı sıra nargile de bulunuyor.

 

Teşekkür ettiler

 

58. Cadde Cafe’nin işletmecisi Gül Avcı açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, “ Amacımız insanların rahat bir huzurlu ortamda dinlenebilmesi. Bunu sağlamak amacı ile ev konseptinde bir işletme organize etmeye çalıştık” dedi.

 



Almanya Başbakanı Merz: "Büyük güçlerin oyun topu değiliz"

Kayseri’deki cinayetin sebebi koyun otlatma meselesiymiş

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu

Niğde’de iki grup arasında silahlı kavga: 2 yaralı

2025 FIFA Kıtalararası Kupa’nın sahibi PSG

Gebze’de yıkılan binanın çevresindeki vatandaşlar raporların sonucunu bekliyor

Sivas’ta 10 kaçak göçmen yakalandı

Malatya’daki Batuhan Kökovalı cinayetine 2 müebbet

Konya’da yangın faciası: Oğlu öldü, anne yaralı

Konya’da 3 katlı binanın çatısında yangın paniği

Kümesi alev alev yandı, karşısına geçip "Canımız sağ, ben de yanabilirdim" dedi

Ankara’da ortaokul öğrencisi, kendisinden 3 yaş küçük öğrencinin parmağını kırdı

Doğum günü kutlaması yolunda kaza: 4 yaralı

İsrail’den Mısır’a gaz ihracatına onay

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne cildiye uzmanı atandı

Voleybolun Unutulmazları Derneği’nden anlamlı gece

Bakan Işıkhan: "Asgari ücret miktarının çalışanlarımızın gelirlerini enflasyona ezdirmeyecek şekilde belirlenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

752. Vuslat Yıl Dönümü Anma Törenleri Şeb-i Arus programı

Adıyaman’da ev yangını

Kontrolden çıkan otomobil kafeteryaya girdi: Saniyelerle kurtuldular

Otomobilin üzerinden geçtiği şahıs hayatını kaybetti

Başkan Kul: "Amacımız hızla sonuç üretmektir"

Zelenskiy: "Bugün Moskova’dan, gelecek yılın savaş yılı olacağına dair yeni sinyaller aldık"

Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı

Gazipaşa’da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

Battalgazi’de "Minik Eller Yerli Ürünler Sergisi"

Sarıkamış kayak sezonuna "Merhaba" dedi

Doğum günü sevinci kabusa dönüştü

Tescillenip dünya pazarında yerini alan Antalya portakalları tanıtıldı

Malatya’da 3 bin 644 sentetik ecza ele geçirildi: 3 tutuklama

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.