Tarih: 08.10.2012 11:26

53 yaşında ekmeğinin peşinde öldü!

Facebook Twitter Linked-in

 

Çayırova Otoban Bağlantı Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında 56 yaşındaki bir kadın yaşamını yitirdi.

 

Edinilen ilk bilgilere göre: Ümraniye'de ki bir fabrikada temizlikçi olarak çalışan 56 yaşındaki Tenzile Olgun, işten çıktıktan sonra geldiği servisinden Çayırova Çağdaşkent'teki evine yayan gitmek için Otoban Bağlantı Yolu'nda üst geçide yakın bir yerde servisten geçtiğimiz Perşembe akşamı saat 21.00 sularında indi.

 

İddiaya göre Otoban Bağlantı Yolu'nda 41 P 3050 plakalı servis otobüsü ile Şekerpınar istikametinden Yenimahalle istikametine gelen Y. Ç. yolun ortasına aniden çıkan yaşlı kadını son anda fark etti ama frene bassa da duramayarak çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen Tenzile Olgun, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

Tenzile Olgun'un oğlu annesi sürekli eve geldiği saat olan 21.30 sularında gelmediği için merak ettiği annesini aradığında, annesinin telefonunu olay yerindeki polis açarak kendisine acı haberi verdi. Kazanın ardından gözaltına alınan servis şoförü ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —