Tarih: 27.08.2012 12:11

50 noktaya 10 kilometre yol

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki alt yapısı tamamlanan yolların parke, beton ve asfalt çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bekirdere, Tavşantepe, Erenler, 28 Haziran Mahallesi gibi önemli 50 noktada devam eden çalışmalarda 10 kilometrelik yolda parke ve beton dökümü yapıldı.

 

 

 

YAZICI YERİNDE İNCELEDİ

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı,  Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ile Genel Kordinatör Adnan Bilgiç bölgelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yazıcı ve beraberindekiler çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılan işlerin titizlikle yürütülmesini istedi.

 

 

 

MODERN GÖRÜNÜM KAZANDI

 

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı kent merkezindeki alt yapı çalışmalarından sonra hasar gören yolları daha modern görünüme kazandırmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehir merkezindeki 50 noktada sürdürülen üst yapı çalışmalarında 10 kilometrelik yollara müdahale edildi. Bekirdere, Tavşantepe, Erenler, 28 Haziran Mahallesi gibi önemli bölgelerdeki yollara yapılan çalışmalarla vatandaşlar ve araçlar rahat nefes aldı.

 

 

 

10 BİN METREKARE PARKE

 

 

 

Ulaşımı rahatlatacak üst yapı çalışmalarında yollar parke ve beton döşenerek yeni hallerine kavuştu. Bu kapsamda alt yapısı tamamlanan yollar 10 bin metre kare parke ile kaplandı. Ayrıca bu yollara 4 bin metre küp beton döşenerek trafiğin sorunsuz bir şekilde işlemesi sağlandı. Öte yandan alt yapı çalışmaları devam eden bölgelerde çalışmaların bitmesinin ardından üst yapı çalışmalarına başlanacak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —