Tarih: 01.02.2012 17:21

5 kişiye hayat veren Yükselir toprağa verildi

Facebook Twitter Linked-in

 

Tes-İş Eğitim Sekreteri Feridun Yükselir'in vefat eden eşi Gülşen Yükselir'in bağışlanan organları 5 kişiyi hayata bağladı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Yükselir'in cenazesi, bugün memleketi Balıkesir'de gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

DSİ'den emekli olan ve uzun yıllar sendikacılık yaptığı Balıkesir'de son olarak Tes-İş Şube Başkanı olarak görev yaptıktan sonra Tes-İş'in Ankara'daki genel merkezinde eğitim sekreteri olarak görev yapan Feridun Yükselir, 51 yaşındaki eşi Gülşen Yükselir'i kaybetti. Biri kız 3 çocuk annesi olan Gülşen Yükselir'in Bursa'da vefat etmesinin ardından eşi ve çocukları organları bağışlama kararı aldı. Yükselir'in alınan karaciğeri ile kornea ve böbrekleri, Organ Nakil Merkezi'nde muhafazaya alındıktan sonra 5 hastaya nakledilmeye başlandı. 

 

SEVENLERİ CENAZEYE AKIN ETTİ

 

Ölümüyle başkalarını hayata bağlayan Gülşen Yükselir'in cenazesi ise, memleketi Balıkesir'de toprağa verildi. Bugün Zağnos Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, eski milletvekilleri İsmail Özgün, Ergün Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Şehirli, AK Parti, MHP ve CHP'den çok sayıdayönetici, işadamları, DSİ Balıkesir Bölge Müdürlüğü çalışanları, gazeteciler, çok sayıda sendika ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile Yükselir ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Gülşen Yükselir'in cenazesi, Başçeşme Mezarlığı'nda dualarla defnedildi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —