Tarih: 21.10.2015 15:36

5 Hizmetçisini Taciz Eden Suudi Prensi Parası Kurtardı

Facebook Twitter Linked-in

ABD'de 37 milyon dolarlık malikanesinde çalıştırdığı bir kadını cinsel ilişkiye zorlayan Suudi Arabistan Prensi Macid bin Abdullah bin Abdülaziz cinayete teşebbüs suçundan yargılanmaktan kurtuldu. Suudi prens hüküm giyse bile 3 bin dolar para cezası karşılığında kurtulabilecek.

MALİKANESİNDE GÖZALTINA ALINDI

Bu yıl yaşamını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın 35 oğlundan biri olan 29 yaşındaki Prens Macid bin Abdullah bin Abdülaziz, geçtiğimiz ay Los Angeles'taki Beverly Hills mahallesinde bulanan 37 milyon dolar değerindeki malikanesinde gözaltına alındı.

CİNAYETTEN YARGILANACAKTI

Suudi Prens Macid bin Abdullah bin Abdülaziz en az 5 kadın çalışanını cinsel ilişkiye zorlamak, darp etmek ve kötü muamelede bulunmakla suçlanıyordu. Lüks malikanesinde gözaltına bulanan Suudi prens cinayete teşebbüsten de yargılanacaktı.

hizmetcisini-taciz-eden-suudi-prensi-parasi-7799706_2400_m.jpg

21 milyar dolara servete sahip olduğu tahmin edilen Suudi Prens Macid bin Abdullah bin Abdülaziz cinayete teşebbüs suçundan kurtuldu ancak ABD'deki savcılar peşini bırakmıyor. Prens Macid, ABD'deki kabahatler kanunu çercevesinde yargılanacak.

PARASIYLA KURTULDU

Cinayete teşebbüs suçlamasında en az 4 yıl hapis cezasıyla tehlikesiyle karşı karşıya olan Suudi Prens şimdi ceza alsa bile en fazla bir yıl yatacak. Suudi Prens 3 bin dolar ödemesi halinde bir yıl hapis cezasından da kurtulacak.

CİNSEL İLİŞKİYE ZORLAMIŞ

Çalışanlarından birini geçtiğimiz ay Beverly Hills'teki malikanesinde önce cinsel ilişkiye zorlayan Suudi prens, genç kadını darp etmişti. Suudi prensin bu davranışı komşuları tarafından fark edilerek, polise haber verilmişti. Suçlamalar sonrası Suudi prensin kimliği açıklanmamıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —