Tarih: 14.10.2018 12:52

5 günlük eğitim sona erdi

Facebook Twitter Linked-in

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen personel tarafından ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Hizmet İçi Eğitim Seminerleri”  sona erdi. Kocaeli'nin yanı sıra Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri ve bağlı müdürler, şube müdürleri ile birim personeli eğitimlere büyük katılım gösterdi.

VERİMLİ BİR SEMİNER OLDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürü Saniye Yıldırım’ın başarılı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen seminer oldukça verimli geçti.  İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan da eğitimlere başından sonuna kadar katılarak tam desek sağladı. Programın dördüncü gününde Kültür ve Turizm Uzmanı Nezih Yıldırım tarafından “5018, 4734 ve 4735 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu”  konuları ve mevzuatlar aktarıldı.

ZAMBURKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitimin son günü; Taşınır ve Kayıt Kontrol Yetkili Ömer Sayan tarafından, “ Taşınır ve Tanımaz Mal Yönetmeliği” kanunları aktarıldı. Seminerin sonunda ise İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan konuk konuşmacıya İzmit’in pişmaniyesinden hediye etti. Zamburkan, eğitimlere başından sonuna katılan tüm personel ve konuşmacılara teşekkür ederek, “ Oldukça etkili, verimli bir eğitimi başarıyla tamamladık.  Her zaman söylüyoruz. Eğitimin yaşı yoktur. Özellikle yeni memur arkadaşlarımızın burada öğrendiği bilgiler kariyerlerine oldukça fayda sağlayacaktır” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —