Tarih: 05.03.2012 09:54

4 öğrenciye daha otomobil hediye edilecek

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite sınavında ilk yüze giren öğrencilere otomobil vermeye devam ediyor. Daha önce düzenlenen programlarla 6 öğrenciye otomobil veren Büyükşehir, 6 Mart Salı günü düzenleyeceği programla 4 öğrenciye daha otomobil hediye edecek.

 

SIFIR KM, FUL KASKOLU

İlk program saat 10.30’da Kocaeli Anadolu Lisesi’nde yapılacak. İkinci program ise saat 13.30’da Özel Erkul Tunagür Anadolu Lisesi’nde ve son program dasaat 15.00’da Özel Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleştirilecek. otomobil almaya hak kazanan öğrencilere Peugeot 206 marka sıfır kilometre, kaskolu ve ful depolu otomobil verilecek.

 

 

KOCAELİ’NİN BAŞARILI ÇOCUKLARI

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, teşvik ödüllerini sadece kentin başarılı çocuklarına veriyor. Bu nedenle ödülü alacak olan öğrencide, Kocaeli’nden bir okuldan mezun olma ve bu kentte ikamet etme özelliği aranıyor. Ayrıca öğrencinin o yıl aldığı puanla bir üniversiteye yerleşmiş olması gerekiyor. Büyükşehir, geçtiğimiz yıllarda 11 öğrenciye sıfır kilometre otomobil hediye etmişti.

 

 

EĞİTİME KATKI SÜRÜYOR

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği desteği öğrencilere verdiği ödül ve eğitime yaptığı yatırımlarla sürdürüyor. Büyükşehir, son 3 yılda ilköğretim 6’ncı sınıf öğrencisi 81 bin öğrenciye ve bunun yanında özel eğitim öğrencilerine diz üstü bilgisayar dağıttı. Büyükşehir ayrıca son 6 yılda Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) başarılı olan 1800 öğrenciye bisiklet hediye etti. Büyükşehir Belediyesi, Bilim ve Teknoloji Kulübü ve sayısı 11’e ulaşan Bilgi Evleri ile eğitimi destekleyici çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan okullara basket-voleybol sahası ile kapalı spor salonları da yapılıyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —