Tarih: 07.02.2012 11:47

4 ilde okullar bugün tatil!

Facebook Twitter Linked-in

 

Antalya’da şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Valilik Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.Kentte yaşamı olumsuz etkileyen sağanak yağış nedeniyle Konyaaltı Sahil Yolu’na parelel karayolu ulaşıma kapandı. Su baskını nedeniyle çok sayıda araç altgeçitte mahsur kaldı. Konyaaltı’dndaki Boğaçayı’nda taşkın meydana geldi. Belediye ekipleri kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

 

ISPARTA’DA EĞİTİME KAR ENGELİ

 

Isparta’da yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullar ile kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.Isparta’da sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar nedeniyle Valilik taşımalı eğitim veren okullar ile merkezdeki ilk ve orta dereceli okulları bugün 1 gün süreyle tatil etti. Isparta Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşımda sıkıntılar yaşandığını ve bu nedenle okulların tatil edildiğini söyledi. Kar yağışının görüldüğü bazı ilçelerde de okullların tatil edildiğini belirten Caner, "Kaymakamlıkların emriyle gerek görüldüğü takdirde ilçelerde de okullar tatil edilecek" dedi.

 

AFYONKARAHİSAR'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Afyonkarahisar il merkezinde eğitime kar nedeniyle bugün ara verildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle merkez ile merkeze bağlı köy ve beldelerde bulunan tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

 

TUNCELİ VE SİVAS'TA DA EĞİTİME KAR ENGELİ

 

Kar yağışı nedeniyle Tunceli il merkezi ve Mazgirt ilçesinde 3 gün, Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde 2 gün eğitime ara verildi.Tunceli kent merkezi ve Mazgirt ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 3 gün ara verilmesi kararlaştırdı.Kar yağışının etkili olduğu Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —