Tarih: 27.06.2017 10:43

36 bin 547 metre bisiklet yolu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2004 yılından bu yana kent genelinde 36 bin 547 metre bisiklet yolu yaparak, halkımızın sağlıklı yaşamasına katkıda bulundu. Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi(KOBİS) ile bisikletle ulaşımı kent geneline yayan Büyükşehir, bisiklet aparatlı otobüsleriyle de pedal tutkunlarının her an yanında oldu.

SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞECEK

Sağlıklı yaşamak için, iş yerine veya okuluna giderken bir yandan da spor yapmak isteyenlerin vazgeçilmez tutkusu olan bisiklet, Kocaeli’de son yıllarda hızla yaygınlaşan bir spor ve ulaşım aracı haline geldi. Yıllardır binlerce öğrenciyi bisiklet ile tanıştıran Büyükşehir, hayata geçirdiği bisiklet yollarıyla da sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sundu.

KOBİS VE BİSİKLET APARATLI OTOBÜSLER

Büyükşehir, 2004 yılından bu yana Kocaeli genelinde 36 bin 547 metre uzunluğunda yeni bisiklet yolu imal etti. Yaptığı her sahil ve park projesine bisiklet yolu uygulayan Büyükşehir, KOBİS ile bisiklete ulaşımı da kolaylaştırdı. Bisiklet aparatlı Büyükşehir otobüsleri ise pedal tutkunlarının ilçeler arasında ulaşımında bile kolay seyahatini sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —