Tarih: 18.10.2022 18:23

35 ÜLKE GEZEN GEZGİN YOUTUBER KARDEŞLER

Facebook Twitter Linked-in

İki kardeş pandemi döneminde 2 Saatte Türkiye formatlarıyla şehir şehir Türkiye’yi gezerken bugünlerde Avrupa turuna çıktılar.

2020 yılında 1’den1’e YouTube kanalıyla başladıkları gezi serüveninde şu ana kadar Türkiye’de 28 şehrin tanıtımını yapan iki kardeş şu ana kadar 300.000’den fazla izlendi. Şu anda 1’den1’e YouTube kanalında Avrupa turlarından görüntüler paylaşan kardeşler gittikleri yerlerde birbirinden ilginç görüntüleri YouTube üzerinden seyircileriyle paylaşıyorlar.

Şu anda Fransa’dan videolar paylaşan 1’den1’e YouTube kanalı yaklaşık 6 aydır Avrupa turuna devam ediyor. Her hafta Cuma günü video yayınlamaya devam eden 1’den1’e YouTube kanalı şu ana kadar dünyanın 4 bir yanından 160 tane video yayınladı. Ayrıca genç medyacılar arasında önemli bir ödül olan TRT Geleceğim İletişimcileri yarışmasında da 2022 yılında sosyal medya yönetimi dalında ilk 10 aday arasına girdi.

Şu ana kadar gezdikleri ülkeler arasında Fas, Sırbistan, Karadağ, Romanya, Fransa, Makedonya, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk varken Türkiye’de gezdikleri yerler arasında Yozgat, Gaziantep, Kayseri, Edirne, İstanbul, Adana, Zonguldak, Giresun, Düzce, Bolu, Sakarya, Konya, Samsun, Trabzon, Kırıkkale, Ankara, Ordu, Çanakkale, Sakarya, Bolu, Kırşehir, Çankırı ve Tekirdağ gibi şehirlerimiz var.

Gezgin iki kardeşin Avrupa turlarına eşlik etmek ve destek olmak isterseniz ücretsiz abone olmak için bu linke tıklayabilirsiniz. 

1’den1’e YouTube Kanalı: www.youtube.com/1den1e

2 gezgin kardeşe Avrupa turlarında başarılar diliyoruz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —