Tarih: 23.09.2016 09:59

3 puanla başlamak şart

Facebook Twitter Linked-in

Takım sezonun ilk galibiyeti için adeta kenetlenirken, teknik direktör Cengiz Demir de 3 puana odaklı açıklamalarda bulundu. Puan kaybını aklının ucuna dahi getirmek istemeyen Menekşe’nin teknik patronu, “Ya kazanacağız, ya kazanacağız…” dedi.


BAL Ligi’ndeki 4’üncü sezonunda 3.Lig’e çıkmayı hedefleyen Gebzespor, Hereke Yıldız ile oynayacağı sezonun ilk maçı öncesinde teyakkuza geçti. Mor-Beyazlı oyuncular Hereke’yi gözüne kestirirken, dünkü çift kalede son taktikleri veren teknik direktör Cengiz Demir tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu. Tecrübeli teknik adam, ”Sahamızdaki ilk maç olması nedeniyle kazanmak bizlere fazlasıyla moral olur” dedi. Futbolda hata ve eksikliklerin hiç bitmediğini vurgulayan deneyimli teknik adam, mümkün olduğunca saha içinde doğruları daha fazla yapan bir takım hüviyetinde olacaklarını kaydetti. Hazırlık sürecindeki çalışmalarının ilk meyvesini Hereke maçında almak istediklerini söyleyen Demir, “Rakibin küçüğü, büyüğü olmaz. Bizim için Edirne neyse, Hereke’de odur. Sonuçta aynı ilin takımıyız ve onlara saygı duyuyoruz. Hedefimiz belli. Hep birlikte Gebzespor’u 3.Lig’e çıkarmak için buradayız. Bu doğrultudaki ilk maçı kazanmak her zaman önemlidir. İnşallah da kazanacağız” diye konuştu.


TARAFTARSIZ OLMAZ

Hereke maçında taraftarlara büyük iş düştüğünü dile getiren Demir, “Futbol taraftarsız olmaz, seyirci bu şovun en önemli parçasıdır. Taraftarımız her zamankinden daha çok desteğini verecektir. 7’den 70’e herkesi Hereke maçına bekliyorum” diye konuştu.

Resim:  Hereke maçıyla yatıp kalkan Gebzespor’da kapılar bugün kapanıyor. Takım maç saatinde yapacağı idmanının ardından kendi tesislerinde kampa girecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —