Tarih: 26.03.2012 09:02

3 ilçede seçim yapıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Bölgemizde ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti, SP ve MHP, il kongresi için hazırlıklarını sürdürürken, ilçe kongrelerine bu partilerden daha sonra başlayan Has Parti, CHP ve Demokrat Parti’de kongreler devam ediyor. 

 

 

DARICA HAS'TA KARAGÜLLE DÖNEMİ

 

 

Mevcut başkan Menduh Kaya’nın aday olmadığı Darıca Has Parti’de, sürpriz bir açıklamayla aday olan İsmail Karagülle tek listeyle kongreye gitti. 

 

 

İSMAİL KAYA SEÇİLMİŞ OLDU

 

 

Dilovası CHP’de ise eski başkan Salim Kaygısız şok bir açıklamayla başkanlıktan istifa ettiğini açıklamış, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan göreve İsmail Kaya’yı atamıştı. Dilovası CHP’ye atanmış başkan olan İsmail Kaya, seçilmiş başkan olarak koltukta kalan isim oldu. 

 

 

ÇAYIROVA'DA KURBAN AKTAŞ

 

 

Çayırova DP’de de kongre tek liste şeklinde yapıldı. İlçe başkanlığı için herhangi bir adaylık açıklanmadığı için mevcut başkan Kurban Aktaş tek listeyle kongreye girdi. 

 

 

KONGRLER YAPILDI 

 

 

Dilovası CHP kongresi bugün saat 11.00’de ilçe binasında gerçekleştirildi. Darıca Has Parti’nin ilçe kongresi Şato Klas Düğün Salonu’nda saat 13.00’te yapılırken, Çayırova DP'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı da  bugün saat 13.30'da DP ilçe binasında tamamlandı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —