Tarih: 09.03.2013 12:36

25 Bin Lirasını Düşüren Kadın

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nden hergün merkez ilçe Adapazarı'na gelerek katlı pazaryerinde zeytin ve peynir satan 61 yaşındaki Arife Emir, içinde 25 bin lira bulunan çantasını düşürünce büyük üzüntü yaşadı.

 

SAKARYA'nın PAMUKOVA İlçesi'nden hergün merkez ilçe Adapazarı'na gelerek katlı pazaryerinde zeytin ve peynir satan 61 yaşındaki Arife Emir, içinde 25 bin lira bulunan çantasını düşürünce büyük üzüntü yaşadı. Felçi eşine baktığını söyleyen Emir, gözyaşına boğuldu.Arife Emir, yağmur, çamur, kış, soğuk demeden her gün PAMUKOVA'dan 45 kilometre yolu katedip Adapazarı'na geliyor ve katlı pazaryerinde zeytin ve peynir satıyor. Bu sabah da erkenden yola çıkan Emir, İtfaiye Caddesi'nde yürürken, içinde biriktirdiği 25 bin lira olan çantasını düşürdü. Bir sonra sonra durumun farkına varan Emir, paniğe kapılıp yürüyüdüğü yerlerde arama yaptı, esnafa çanta görüp görmediğini sordu. Emir ardından polis merkezine giderek çantasının bulunmasını istedi. Polisler, Mobese kayıtlarında düşen çantayı bir kişinin aldıktan sonra gözden kaybolduğunu tespit etti.

 

İçinde kimliği ve çeşitli belgelerin de bulunduğu çantasını alan kişinin eşkalinin görüntülerde belli olmasına rağmen henüz yakalanamadığını söyleyen Arife Emir, "O parayla borçlarımı ve senetlerimi ödeyecektim. Parayı bulan kişi parayı iade ederse ben ona gereken yardımı yapacağım. Ama parayı iade etmezse ona o para cehennem ateşi olsun" dedi. Büyük üzüntü yaşayan ve felçli eşine baktıını da dile getiren kadın, sürekli gözyaşı döktü.

 

Mobese ve işyeri güvenlik kameralarından Arife Emir'in içinde 25 bin lirası ve nüfus cüzdanının bulunduğu çantayı alan kişinin eşkalini tespit eden polis, araştırmalarını sürdürüyor.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —