Tarih: 06.05.2015 14:28

25 bin 320 kişi ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin ekonomi santrali Kocaeli’yi kongre ve fuar merkezi konumuna getirme, ticareti hareketlendirme ve kentin marka değerine katkı sunma hedefiyle yola çıkan Kocaeli Ticaret Odası, bu hedeften hareketle bir ilke imza attı ve hem konut hem de düğün sektörlerini Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nda bir araya getirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, KOSGEB, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği ve Kocaeli Terziler Odası’nın destekleri ile düzenlediği fuar, sadece Kocaeli’nin değil tüm Marmara bölgesinin dikkatini çekmeyi başardı.

ZİYARETÇİ HEDEFİNİ KATLADI

30 Nisan- 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında Aktif Fuarcılık’ın organizasyonuyla gerçekleşen fuara, ticari yaşamı boyunca ilk kez bir fuar organizasyonunda yer alan toplam 145 firma ve kültür dernekleri ile birlikte 200’e yakın firma katıldı.

Gelenek ve göreneklerin yaşatıldığı fuarda; Anadolu İlleri Dernekler Birliği Elazığ Yöresi Çayda Çıra, Kafkas Yöresi Düğün ve kına gösterileri yer aldı. Düzenlenen 6 ayrı defileyle 20 gelinlik firması, 240’fazla 2015 modasına ait gelinlik modellerini görücüye çıkardı. Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı kendisinden beklenen ziyaretçi hedefini katladı. Öyle ki; 4 günün sonunda 25 bin 320’yi buldu.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —