Tarih: 25.09.2015 20:48

24. Kent Bayramlaşması gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Kent Konseyi tarafından düzenlenen 24. Geleneksel Kent Bayramlaşması Kurban Bayramının ikinci günü Yunus Emre Kültür Merkezi(Dolphin)’de gerçekleştirildi.

KARDEŞLİĞİMİZE KAST EDENLER BAŞARILI OLMAYACAK

24. Geleneksel Kent Bayramlaşması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi. Sivil Toplum Kuruluşları adına açılış konuşması yapan Kocaeli, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, bayramlaşma ve kucaklaşmayı doyasıya yaşadığımız bugünde, bayramın huzur ve barış getirmesi temennilerinde bulundu. Bayramın tüm insanların barış içerisinde yaşamasına vesile olmasını diliyorum diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sahip olduğumuz milli birlik ve beraberlikle güçlü bir toplum oluşturduğumuzun altını çizdi. Birliğimize ve kardeşliğimize kast edenler başarılı olmayacaklardır diyen Başkan Karaosmanoğlu, bayramın kardeşlik duygularımızı, bizi biz yapan değerleri pekiştireceğimiz bir gün olduğunu belirtti.

BAYRAM PAYLAŞMAK VE FEDAKARLIK ETMEKTİR

24. Kent Bayramlaşmasında konuşma yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, başladığı konuşmasında etkinliğe katılanların bayramını tebrik etti. Terörün amacı kardeşliğimize zarar vermektir diyen Işık,” paylaşmak ve fedakarlık etmek olan bayramı dayanışma ve kardeşliğimizi pekiştirerek anlamlı hale getirelim” ifadesini kullandı. Kent Bayramlaşması, protokolün vatandaşlarla bayramlaşması, toplu fotoğraf çekilmesi ve katılımcılara kavurma ve pilav ikramının ardından sona erdi.

img_7327-copy.jpgimg_3364-copy.jpgimg_7340-copy.jpg

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —