Tarih: 18.04.2012 15:11

23 Nisan Festivali başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali yarın (19 Nisan Perşembe) başlıyor. Ülke grupları Kocaeli’ne gelmeye devam ederken festival için son hazırlıklar da devam ediyor. Birbirinden güzel etkinliklerin yer alacağı festival Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde start alacak.

 

 

 

1000 BALON GÖKYÜZÜNE BIRAKILACAK

 

 

Tüm ülke gruplarından bir kız bir erkek ve bir grup lideri olmak üzere 3 kişi saat 17.30’da Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret edecek. Daha sonra saat 19.00’da Merkez Bankası’ndan Büyükşehir hizmet binasına kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüşün ardından Sabancı Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Festival açılışı ve hediyeleşme programı gerçekleştirilecek. Saat 20.30’da ise Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde ışıklı 1000 adet balon dünya çocukları tarafından gökyüzüne bırakılacak ve şenliğin startı verilecek.

 

 

20 - 23 NİSAN FUAR ALANI PROGRAMI

 

 

Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı 20 – 23 Nisan tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde saat 10.00 – 20.30 arası çocukların ve ailelerinin hizmetinde olacak. Uzay Tünelinden Karagöz-Hacivat Sahnesi’ne, Karaoke yarışmasından kukla şova, çeşitli tiyatro oyunlarından Callio ve Tarçın karakterlerinin müzikallerine, MODEL konseri, Çin Masalı Akrobasi gösterisine, en yeni animasyon çocuk filmlerine kadar pek çok etkinlik yer alıyor. Origami, ebru, bez bebek yapımı, cam üfleme, resim sanatı uçurtma yapımına kadar 20 farklı atölye çalışması ile çocuklar, hayallerini renklendirecekler. Dünyanın dört bir yanından gelmiş oyuncaklardan kurulan Uluslararası oyuncak müzesi, her yaş grubuna uygun oyun alanları, çarkıfelek çekilişleri, tarihi şahsiyetlerle fotoğraf çekilme imkânı, TEMA’ dan LÖSEV’ Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfından Kimse Yok mu Derneğine, Toplum Gönüllüleri Vakfından SHÇEK’e, IHH’ya kadar çocuğa dair sorumluluk taşıyan toplumun bütün kesimleri hepsi ve çok daha fazlası 23 Nisan Festivali’nde.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —