Tarih: 27.02.2016 20:43

22 Yaşındaki Genç, Başından Vurularak Öldürüldü

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi 487'inci sokak üzerinde bu akşam saatlerinde yolda yürüyen Abdullah Yılmaz'ın yanına yaklaşın bir kişi, üzerindeki tabancayı çıkarıp, başına ateş ettikten sonra kaçtı. Kanlar içerisinde yere yığılarak ağır yaralanan Yılmaz, kaldırıldığı özel bir hastanede doktorların müdahalesine rağmen öldü.

HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANIYORDU

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, katilin kimliğinin saptanması ve yakalanması için çalışma başlattı. Abdullah Yılmaz'ın hırsızlık suçundan arandığı belirleyen polis, cinayetin hırsızlık malı paylaşımındaki anlaşmazlıktan kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: KİMLİK BELİRLENDİ

Diyarbakır Valiliği, Abdullah Yılmaz'ın başından vurularak öldürülmesi olayında cinayet zanlısının kimliğinin belirlendiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, "Yapılan çalışmada konuyu gerçekleştiren kişinin 32 yaşındaki M.E. olduğu tespit edilmiştir. Görgü tanıklarının beyanlarına göre failin babası ile ikamet ettiği ve söz konusu adrese maktulün 3 defa hırsızlık amaçlı girdiği bilgisi edinilmiştir. Şahsın bu konudan duyduğu öfke nedeniyle faili kovalamaca sonunda vurduğu anlaşılmıştır. Ayrıca maktul şahıs 25 suçtan kaydı olup hırsızlık, kasten yaralama, konut dokunulmazlığı ihlali 10 ayrı suçtan aranmaktadır" denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —