Tarih: 21.10.2014 10:35

2023 Etkili Gençlik Eğitimleri 3. Dönemi Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 Nolu şube konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime Kocaeli Ülkü Ocakları mensubu Üniversite ve Orta Öğretim öğrencileri katıldılar.

 

Konuşmacı Doç. Dr. Adnan KARABEYOĞLU Türk Milliyetçiliği kavramının kültürel özelliğinin altını çizerek; "Tarihte hiç bir millet, bizim gibi ortaya çıktığı coğrafyayı terk ederek başka bir coğrafyayı vatan edinememiştir. Türk Milleti bu yolculuğunda farklı milletlerle ilişkiler kurmuş ve kime nasıl davranacağını öğrenmiştir. Binlerce yıldır her gittiği yerde kabul görebilmesi bu sayede olmuştur. Kimseyi hor görmeyen, bu tavır ırka dayanmayan bir kabulün sonucudur." dedi.

 

Bir saati geçen konuşması büyük bir ilgi ile dinlenen KARABEYOĞLU,daha sonra kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Özellikle üniversite öğrencilerinden gelen yoğun soruları tek tek cevapladı.

 

Eğitim sonunda Doç. Dr. Adnan KARABEYOĞLU konuşmacı olarak katılmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, kendisini davet eden Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Ozan GER Beyefendinin şahsında Ülkü Ocakları Kocaeli İl yönetimimize ve kendisini dikkatle dinleyen Ülkü Ocaklı genç arkadaşlarımıza teşekkür etti.

 

2023 Etkili Gençlik Eğitimleri her hafta başka bir konuşmacının kendi uzmanlık alanında gerçekleştirecekleri anlatımları ile devam edecektir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —