Tarih: 17.05.2019 13:01

2019 altın küpe modelleri

Facebook Twitter Linked-in

Küçük detaylardırlar ama büyük önem taşırlar aksesuarlar. Her kıyafete ayrı bir tarz, her davete ayrı bir model seçmek kadınlar için sıradan ve basit bir iştir ama ne kadar basit ve sıradan olursa olsun dikkat etmeyi gerektirir. Özellikle de küpeler, başın en küçük ayrıntısı olmasına rağmen saç tasarımı kadar dikkat çekici bir detaydır. Küpe, eskiden beri kadınlar ve erkekler arasında takı-aksesuar alanında en çok tercih edilen seçeneklerdendir. Aslında kadınlar, eskiden beri küpe takarlardı ve küpeler eski dönemde kabilelerin kendilerini belli ettirmek için taktıkları aksesuarlardı. Yani bir kadını tanımlamak veya hangi kabileye bağlı olduğunu anlamak için bir anlamda küpesinden anlaşılabiliyordu. Tabi bahsettiğimiz bu dönem binlerce yıl öncesinde, insanların birbiri ile çok da uzak olmadıkları dönemlerde idi. Dünyanın gelişmesi, moda akımının başlamasından sonra bu adetler de unutulmaya başladı, altın küpe takılmasının da sadece bir kabileye mensup olduğunu belli ettirmekten çok daha öteye geçerek bir akım haline geldi. Doğrusunu söylemek isterseniz, eskisi gibi olmasını istemezdim; düşünsenize bir yere gideceksiniz hemen etiketiniz sırtınızda “bu kadın falanca kabilenin kadını…” neyse ki o dönemlerde yaşamıyoruz da empati kurmak durumunda da kalmıyoruz, güncel moda konularına takılarak yolumuza ilerlemeye devam edelim biz…

Yeni sezonda altın küpe modelleri

Küpelerin tarihçesi hakkında genel kısa bir bilgi verdikten sonra kendi günümüze yani 2019’un yaz dönemine gelmek istiyorum. Malum düğün sezonu başladı, gerçi bu sene Türkiye’ye genel olarak yaz henüz gelmese de düğün hazırlıkları öncesinden yapıldığı için sadece günler sayılıyor, zaten abartmamak da gerek, havalar öyle alelade soğuk değil, yaz sıcaklarının kendini göstermemesi de bence güzel bir gelişme olarak değerlendirilmelidir. Hazır düğün sezonu demişken altın fiyatları hakkında da hemen bilgi vereyim. Maalesef geçtiğimiz düğün sezonuna göre fiyatlar biraz yüksek ama neyse ki hediye etmek için farklı alternatiflerin olduğunu bilmek de güzel. Altın küpe modelleri diyorduk. Altın küpeler, yeni sezonda ihtişamlı tasarımları ile kendinden söz ettiriyor ve genç kızlar başta olmak üzere her yaştan kadın için seçebileceği çok sayıda model kendini göstermeye başladı bile. İnternet sitelerinde gezinirken sunulan modelleri değerlendirmek ve buna göre karar vermek isteyenler biraz daha dikkatli olurlarsa daha hoş sonuçlar elde edebilirler. Alışveriş yaparken nelere dikkat etmek gerektiği ve özellikle de altın gibi değerli taş alışverişi yapılırken internet sitelerinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini daha önceki konularımızda belirtmiştik diye hatırlıyorum. Yine her zaman ki gibi bu alanda kendinden söz ettiren ve modelleri ile her kadının beğenebileceği seçenekleri sunan Gülaylar Pırlanta, altın alışverişi için en ideal adreslerden biridir.

Trend küpeler burada

Altın fiyatlarının yeni dönemde az biraz yükselmesinden dolayı elbette insanların canı sıkkın. Ama dediğim gibi alternatif altın seçenekleri arasından değerlendirme yaparsanız kendi bütçenize uygun bir model de bulabilirsiniz. Gülaylar, bu konuda zengin altın küpe seçeneklerini sitesinden paylaşarak alışverişi daha ekonomik rakamlarla yapmak isteyenlere yardımcı oluyor. Bence modelleri inceleyerek karar vermeniz çok daha sağlıklı olur. Yılların birikim ve tecrübesine sahip bir isim ile mücevherat alanında yapacağınız alışverişin çok daha iyi sonuçlar getireceğini unutmayın derim. En güzel modeller, takıda kalite ve daha fazlasını bulabileceğiniz sitenin yeni sezon modellerini incelemeden karar vermeyin.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —