Tarih: 02.02.2012 17:49

2011'de İZAYDAŞ'a ziyaretçi akını!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından ve Türkiye’nin ilk atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ 2011 yılında 3 bin 305 kişiyi ağırladı. Tedarikçi firmalar, müşteriler, sivil toplum örgütleri, anasınıfı, ilköğretim okulu, lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan ziyaretçiler İZAYDAŞ’ın örnek projelerini yerinde inceleme fırsatı buldu.

 

 

İLGİ ARTTI

 

 

Son yıllarda yapılan yenileme çalışmaları ve yatırımlar ile İZAYDAŞ, yakılan atık miktarı, atıklardan üretilen enerji gibi kalemlerde rekor rakamlara ulaştı. Son yıllarda gerçekleştirilen bu örnek çalışmalar sanayicinin ve atık bertaraf sektörünün İZAYDAŞ’a olan ilgisini artırdı. Kocaeli halkının da ilgisini artırdığı İZAYDAŞ’a 2011 yılında 3 bin 305 kişi konuk oldu.

 

 

HER KESİMDEN ZİYARETÇİ

 

 

Özellikle Kocaeli’deki öğrencilere çevre bilincinin yerleşmesi ile ilgili faaliyetlerde yürüten İZAYDAŞ, anasınıfı, ilköğretim okulu, lise ve üniversite öğrencilerinin akınına uğradı. Öğrenciler örnek projeleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Öte yandan tedarikçi firmalar, müşteriler, sivil toplum örgütleri de İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek çevrenin korunması için yapılan çalışmalardan haberdar oldu.

 

 

İZAYCAN PROJESİ

 

 

İZAYDAŞ çocukların çevre bilincini severek öğrenmelerini sağlamak için İZAYCAN Projesini hayata geçirmişti. Bir çocuk karakter olan İZAYCAN hazırlanan resimli hikaye kitapları ile çocuklara çevreyi korumak için neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler sunuyor. Çocuklar böylece kitap okuyarak çevreyi sevmeyi ve çevre temizliğinin önemini eğlenerek öğrenmiş oluyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —