Tarih: 22.05.2012 14:32

20 günlük baba felaketi yaşadı!

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Emek Mahallesi’nde ikamet eden Süleyman Umar isimli  29 yaşındaki genç baba, 7 yıldır çocuk sahibi olamamanın sorununu çözmenin derdiyle yanıp tutuştu. Sonunda tüp bebek ile baba olma şansı yakalayan genç baba 20 gün önce çocuğunu kucağına aldı.

 

 

 

Ancak Cuma günü Darıca’yı etkisi altına alan dolu ve yağmur, babanın işte olduğu saatlerde eşini ve 20 günlük  ebeğini elinden alıyordu. Eğer evinin yanındaki komşusu yardıma koşmakta 2 dakika gecikseydi, Süleyman Umar isimli vatandaş hem Murat Sadık isimli bebeğini hem de eşini kaybedecekti.

 

 

 

Çocuğunu ve eşini kurtaran komşusu ise kalça kemiğini kırarak hastaneye kaldırıldı. Evini  bir insan boyu su basan Süleyman Umar, “Komşum müdahale etmekte 2 dakika geç kalsaydı baba olmaya doyamadan çocuğumu sel sularına verecektim. Allah’ın şanslı kuluymuşum. Evimde kullanılacak hiçbir eşyam kalmadı. Yalova’da bir tersanede çalışıyorum. Yardım için gittiğim yetkililer, SGK güvencesi altında olduğumdan dolayı yardım yapamayacaklarını belirttiler. Çok mağduruz. Çocuğumu ve eşimi Maltepe’de bir yakınımın yanına yerleştirdim” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —