Tarih: 03.10.2015 10:52

2 kişiyi gasp eden şahıslar yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgi ve iddialara göre; E.K. isimli şahıs, E.F. isimli kız arkadaşı ile birlikte Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek suç duyurusunda bulundu. E.K., Darıca Aslan Çimento Fabrikası yolunda seyir halindeyken bir aracın önlerini kestiğini, araçtan 2 erkek ve 1 bayan şahsın indiğini ve onların yüzüne kaza yaptıklarını ileri sürdüklerini söyledi.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

E.K., kendi yüzlerine kaza yaptıklarını ileri süren şahısların kendilerini darp ederek para, değerli eşya ve cep telefonlarını alarak aracın camlarını kırıp kaçtıklarını iddia etti. İlçe emniyet müdürlüğüne yapılan ihbarın ardından harekete geçen ekipler, aracın özelliklerinden ve şahısların işgal bilgileri üzerine yapmış olduğu çalışmalar sonucu şahısların kimlik bilgilerini tespit etti.

FAZLA KAÇAMADILAR

Araştırmalarını derinleştiren asayiş büro ekipleri, şüphelilerden Ş.A. ve kadın olan K.A. isimli şahısları kullanmış oldukları araçla birlikte yakaladı. Şahısların aracında yapılan aramada olayda kullandıkları tespit edilen biber gazı ve elektro şok cihazıyla el feneri de bulundu.  Şahısların yapılan sorgulamasında, parayı aldıklarını fakat cep telefonunu almadıklarını söyledikleri öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Polis tarafından gözaltına alınan 2 şahsın ardından olaya karışan B.Ö. isimli şahıs da evinde yakalandı. Ekipler, emniyetteki sorgularının ardından şahısları Gebze Adliyesi’ne sevk etti. Mahkeme tarafından tutuklanan kadın K.A.’nın Gebze Kadın Cezaevi’ne, 2 erkek şahıs Ş.A. ve B.Ö.’nun ise Kandıra Cezaevi’ne teslim edildiği öğrenildi. Tutuklanan şahısların daha önce de bu tür olaylara karıştıkları öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —